Beşiktaş yöneticisi Tarkan Ser: "Marcao transferini bitirip hediye ederim"

18.11.2023 - 14:04 | Son Güncellenme: 18.11.2023 - 14:13

Sevilla'da forma giyen Marcao, Beşiktaş'ın gündemine geldi. Siyah-Beyazlı takım yöneticisi Tarkan Ser, "Marcao transferini bitirip hediye ederim" dedi.

Beşiktaş yöneticisi Tarkan Ser: "Marcao transferini bitirip hediye ederim"

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Futbol AŞ'de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Tarkan Ser, yeni seçilecek yönetimin istemesi halinde Marcao'nun transferini hediye olarak bitirebileceğini açıkladı.

Galatasaray'dan 2022-2023 sezonu başlamadan ayrılan ve La Liga ekibi Sevilla'ya transfer olan Marcao'da flaş bir gelişme yaşandı.

Türkiye'ye döneceği iddia edilmişti

İspanya'da mutsuz olan Marcao için son günlerde Türkiye'ye dönebileceği yönünde iddialar yayılmaya başlamıştı.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi: "Hakemlerde gruplaşma var, bunun önüne geçmeliyiz"
Habere Git

Sevilla'dan ayrılıyor

Sevilla'nın, oyuncuyla yolları ayırma kararı aldığı ve Marcao'nun Galatasaray'a da önerildiği ileri sürülmüştü.

İstanbul'a geldi

Spor Arena'nın edindiği bilgiye göre; Marcao, geçtiğimiz gün İstanbul'a geldi.

Tarkan Ser, Marcao transferinde üzerine düşeni yapmaya hazır

Bu gelişmeler üzerine Beşiktaş Futbol AŞ'de yönetim kurulu üyesi Tarkan Ser, seçilecek yeni yönetimin istemesi halinde Marcao'nun transferi komnusunda üzerine düşeni yapacağını söyledi.

İlgini Çekebilir
Ali Koç ve Lale Orta iddiasında yeni gelişme! Etik Kurulu VAR'a gitti
Habere Git

"Marcao transferini bitirip hediye ederim"

Tarkan Ser, "Marcao yakın dostum. Yönetime kim seçilirse seçilsin, eğer ihtiyaç varsa Marcao transferini bitirip hediye ederim. Beşiktaş’ta hizmet etmek için yönetimde olmak zorunda değiliz. Her zaman emrindeyiz" ifadelerini kullandı.

13 milyon Euro'ya Galatasaray'dan gitti

Sevilla, Brezilyalı stoper için Galatasaray'a 13 milyon euro bonservis ücreti öderken şu ana kadar beklediği verimi alamadı. İmza attığı günden beri sakatlıklarla boğuşan ve düzenli forma şansı bulamayan 27 yaşındaki oyuncu, Sevilla'da yalnızca 11 maça çıkabildi.

Beşiktaş'ta seçim ne zaman?

Beşiktaş'ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul 26 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Belirtilen tarihte kongrede çoğunluk sağlanamazsa 3 Aralık tarihinde çoğunluğa bakılmaksızın seçim yapılacak

Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin yeniden aday olmayacağını açıklanmasıyla birlikte Beşiktaş'ta seçim öncesi adaylar belli oldu. Beşiktaş'ta başkanlık seçimine Serdal Adalı ve Hasan Arat aday olarak katılacak.

Senin için hazırladığımız haberler