Beşiktaş Panamalı stoper Jose Cordoba'yı transfer etmek istiyor

18.12.2023 - 06:37 | Son Güncellenme: 18.12.2023 - 09:57

Süper Lig devi Beşiktaş devre arası transfer çalışmalarını sürdürürken gündemine Jose Cordoba'yı aldı. Kartal'ın yanı sıra Frankfurt'un da transfer etmek istediği iddia edildi.

Beşiktaş Panamalı stoper Jose Cordoba'yı transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmayların ara transfer dönemi çalışmalarını sürdürürken gündemine Panamalı stoper Jose Cordoba'yı aldığı iddia edildi. Kartal'ın yanı sıra genç oyuncuyu Alman ekibi Frankfurt'un da transfer etmek istediği iddia edildi.

Beşiktaş yakın takibe aldı

Panama basınından El Siglo'da yer alan habere göre; Beşiktaş'ın Levski Sofia'da forma giyen Jose Cordoba'nun durumunu yakın takibe aldığı aktarıldı.

3 takım istiyor

Siyah-beyazlıların takibe aldığı genç stoper için Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ile Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'un da ilgisinin bulunduğu kaydedildi.

Tek asist yaptı

Bulgaristan ekibi Levski Sofia'da forma giyen Jose Cordoba bu sezon 24 resmi maçta şans buldu. 22 yaşındaki savunmacı bu süreçte 1 asist üretti. 

 Jose Cordoba'nın Levski Sofia ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Genç stoperin güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Senin için hazırladığımız haberler