Burak Yılmaz'dan Beşiktaş transferi ve Acun Ilıcalı itirafı! Hull City...

08.06.2022 - 00:18 | Son Güncellenme: 08.06.2022 - 00:55

Milli takım kariyerini sonlandıran ve Fransa ekibi Lille'den ayrılan Burak Yılmaz, transfer açıklamalarında bulundu. Beşiktaş mı Hull City'e mi transfer olacak? İşte detaylar..

Burak Yılmaz'dan Beşiktaş transferi ve Acun Ilıcalı itirafı! Hull City...

AJANSSPOR HABER

TV100'de Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına katılan Burak Yılmaz, kariyeri ve hedefleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Yılmaz'ın açıklamalarına dair detaylar...

''Oy kullanma hakkım var''

Burak Yılmaz, Beşiktaş'ın seçimlerinde oy kullanma hakkı olduğunu ve son seçimde oy kullanmadığını açıkladı. Yılmaz, 'Kime oy verirdin' sorusunu da cevapladı. Burak Yılmaz, ''Oy kullanma hakkım var ama kullanmadım. Seçimde kullanacak olsam mevcut başkan Ahmet Nur Cebi başkana oyumu verirdim. Diğer başkan adayımız da değerlidir ama sonuçta bir yaşanmışlık var. Yaşanan bir başarıdan dolayı verirdim. Kendisine de başarılar dilerim.'' ifadelerini kullandı.

Karam söylemi ne zaman başladı?

Burak Yılmaz, Selçuk, Arda ve Caner ile konuşması sırasında söylenen karam kelimesi hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ''Karam... Selçuk, ben, Arda, Caner... Selçuk'un anlattığı bir hikaye vardı. Çanakkale de anlatılmış bir hikayedir. 15-16 yaşında başlamış bir şey. Herkes birbirine karam diyor. 36 yaşındayım hala diyoruz. Hiç tanımadığım insanlar da söylemeye başladılar. Çok güzel bir hikaye bunun olumsuz yanları da var. Karam tayfası artık gitmeli gibi söylemlerde oldu. Herkesin eleştiri hakkına saygı duyuyorum. Selçuk başlattı. Selçuk ile aramızda sorun yok eskisi kadar görüşemiyoruz. Ben Fransa da idim. Kendi de hocalık için çalışıyor. Allah yolunu açık etsin, iyi hoca olacağını düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı. 

''Acun Ilıcalı ile görüştüm''

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'den teklif aldığını açıklayan Burak Yılmaz, “Bir gün Beşiktaş’ı arıyorum, bir gün olası Galatasaray sportif direktörünü arıyorum… Beşiktaş ve Galatasaray’la hiçbir görüşmem olmadı. Türkiye’den hiçbir takımla görüşmedim. Avrupa’dan teklifler alıyorum. Acun Ağabey ile görüşmem oldu. Ancak orası çok sert bir lig. Senede 60 maç oynanan bir lig. Ben bunu kaldıramayacağımı söyledim. Acun Ağabey de ‘Tamam bir tane daha santrfor alacağım dedi. Avrupa’da kalmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

''Beşiktaş'a transfer olmayacağım''

Beşiktaş iddiaları hakkında da konuşan Burak Yılmaz, "Çok net söyleyeceğim; Beşiktaş'a transfer olmayacağım. Beşiktaş da beni istemiyor. Bana karşı bir tasarrufları yok. Bana soruyorsanız  'Lille şampiyonluğu mu yoksa Beşiktaş'ta kalıp şampiyon mu olmak isterdin' diye hiç düşünmeden Beşiktaş derdim.''

''Arda Güler, PSG...''

Burak Yılmaz, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Arda Güler'e nazar değmesin. Ancak bakın. Mutlaka ki istiyorlardır ama PSG istiyor, Dortmund istiyor haberleri yapılıyor. İşte Milli Takım'a niye alınmıyor diye TV'de bas bas bağırıyorlar. Bu şekilde çocuğa kötülük yapıyoruz. Pırıl pırıl çocuk." ifadelerini kullandı.

''Kendimi yere atmayı ve ofsaytı...''

Kendini yere attığı konusu üzerine açıklamalarında bulunan Burak Yılmaz, "Yaşım geçtikçe eleştirilmek bana daha fazla koymaya başladı. Bu kadar şey kazanmışım, kendimi yere atmayı ve ofsaytı mı konuşacağız? Bunu Arda ve Emre abiden de görebilirsiniz. Yaş aldıkça daha agresif açıklamalar olabiliyor. Keşke ülkemizi Dünya Kupası'na götürüp bıraksaydım ama en azından bıraktırılmadım, itibarsızlaştırılmadım." ifadelerini kullandı.

''İdmana çıkamazsın''

Lille de forma giyen oyuncuların kilolarına dikkat etmesi gerektiğini açıklayan Burak Yılmaz, "Fransa'da her pazartesi tartıya çıkarsın. Kilon bellidir. O kilonun üstüne çıkarsan para cezası ödersin. Ayrıca o kilonun üstüne çıkabilme limitin vardır. O limiti aşarsan da idmana çıkamazsın." ifadelerini kullandı.

''Milli takımda prim...''

Milli takımda gündemden düşmeyen prim konusu sorusuna açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, ''Ben prim almadım. Çok çirkin bir olay. Fiyatını söylemek istemiyorum, herkes biliyor. Birgün bunun lafını yapmadım. Futbolu bırakınca bunu net şekilde harfi harfine anlatacağım. İnsanlar diyecek ki 'Burak Yılmaz'ın hakkını yedik' Bizim oradaki derdimiz Staff'ın primi idi. O yüzden çıkmış bir dert vardı. Bunu da ilerleyen zamanlarda anlatacağım. Herkesin, parası da pulu da var.Gündeme gelecek kişiler değildi. Belki çok zor gruba düştük ve bazı bahaneler aranıyordu. Çok güzel bahane oldu. Bunu merak etmesinler anlatacağım.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler