Beşiktaş'a kötü haber! Milwall, Jed Wallace’ı bırakmıyor

09.01.2022 - 10:03 | Son Güncellenme: 09.01.2022 - 10:07

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Devre arasında takıma yapılacak takviyeler için çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılara kötü haber geldi.

Beşiktaş'a kötü haber! Milwall, Jed Wallace’ı bırakmıyor

Ligde zirvenin uzağında kalan siyah beyazlılar, hafta içi oynadığı maçta Antalyaspor'u yenerek tarihinde ikinci kez Süper Kupa'nın sahibi olmuştu.

Sergen Yalçın'ın ayrılmasının ardından yoluna U19 Teknik Direktörü Önder Karaveli ile devam eden Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da devam ederken, adı gündemde olan Jed Wallace'tan kötü haber geldi.

Milwall, Jed Wallace'ı bırakmıyor

The Sun gazetesinin haberine göre, Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği 27 yaşındaki kanat oyuncusu Wallace'u kulübü Milwall bırakmak istemiyor.

Sezon sonunda uzun süreli kontrat

Milwall sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İngiliz sağ kanatı takımda tutmak isterken, sezon sonunda uzun süreli bir kontrak imzalamak istiyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Beşiktaş Hollandalı yıldız için savaşıyor!
Habere Git

İngiltere'den 3 takımın ilgisi var

Haberde tecrübeli futbolcuya Kartal'ın yanı sıra, Nottingham Forest, Middlesbrough ve Sheffield United'ın da ilgisi olduğu belirtilirken, Championship'te mücadele eden Milwall'ın Jed Wallace'ı kendilerini play-off'a taşıyacak önemli bir oyuncu olarak değerlendirdiğine de yer verildi.

27 maçta 5 gol ve 6 asist

Bu sezon Milwall formasıyla 22 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu 5 gol ve 6 asistlik etkili bir peformans sergiledi. Piyasa değeri 7 milyon Euro olan İngiliz futbolcu kariyerinde İngiltere dışında bir ülkede oynamadı.

Jed Wallace kimdir?

26 Mart 1994 tarihinde İngiltere’de dünyaya gelen Jed Wallace futbol kariyerine Darby Green ile başladı. Daha sonra sırasıyla Carshalton Athletic's, Farnborough, Lewes ve Portsmouth için forma giyen orta saha oyuncusu güncel olarak İngiliz takımlarından Millwall’ın kadrosunda yer alıyor. Bu sezon takımı için 21 maçta forma giyen Wallace 5 kez fileleri havalandırdı ve 6 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler