Beşiktaş’a Ümraniye ve Dolmabahçe’de taraftar dopingi

26.02.2021 - 19:04 | Son Güncellenme: 27.02.2021 - 00:12

Son dakika haberleri… Siyah beyazlı taraftarlar, takımlarına Yukatel Denizlispor maçı öncesi gerek BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde gerekse de Vodafone Park’ın önünde büyük destekte bulundu. İşte detaylar…

Beşiktaş’a Ümraniye ve Dolmabahçe’de taraftar dopingi

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 27. Haftasında Yukatel Denizlispor’u ağırlayan Beşiktaş’a taraftar motivasyonu… Siyah beyazlılar tribündeki yerlerini alamasa da futbolcularına maç öncesi büyük destek verdi.

Derbi coşkusunu aratmadı

İlk olarak BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan taraftarlar tezahüratlarla Beşiktaş kafilesini  maça uğurladı. Ümraniye’de ortaya çıkan atmosfer derbi karşılaşmaları öncesinde yaşananları aratmadı.

Vodafone Park önünde toplandılar

Siyah beyazlı taraftarlar ayrıca maç saatine doğru Dolmabahçe’de de toplanmaya başladı.Buradaki grup da takımın stada ulaşmasıyla birlikte meşaleler yakarak tezahürat yaptı ve karşılaşma öncesinde oyunculara sevgi gösterisinde bulundu.

Sosyal medyada da Sergen Yalçın’ın geçtiğimiz haftalarda dile getirdiği “Savaşımız yeni başlıyor” sloganını paylaşan Beşiktaşlı taraftarlar mesajlarıyla Denizlispor maçı öncesi galibiyete ve şampiyonluğa olan inançlarını dile getirdi. 

Beşiktaş’a büyük sürpriz!

Senin için hazırladığımız haberler