Beşiktaş'a veda, Fenerbahçe'ye merhaba! Caner Erkin açıklandı...

06.08.2020 - 17:11 | Son Güncellenme: 06.08.2020 - 17:54

Beşiktaş'ın tecrübeli sol bek oyuncusu Caner Erkin, siyah-beyazlı takımdan ayrıldığını resmi olarak duyurdu. Tecrübeli futbolcu sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Daha sonra Fenerbahçe, Caner Erkin transferini resmi olarak açıkladı.

Beşiktaş'a veda, Fenerbahçe'ye merhaba! Caner Erkin açıklandı...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’ta ayrılık rüzgarı devam ediyor. Gökhan Gönül’ün ardından Caner Erkin de kariyeriyle ilgili kararını açıkladı. Caner Erkin, Beşiktaş’a veda etti. Daha sonra Fenerbahçe, Caner Erkin'in transferini resmi olarak duyurdu. Detaylar haberimizde...

Caner Erkin'den veda mesajı...

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Caner Erkin, "İyi günde kötü günde, formamı samimiyetle terletirken beni anlayan ve yanımda duran Beşiktaş camiasına kalpten teşekkür ederim..." ifadelerini kullandı.

Caner Erkin'in Beşiktaş dönemindeki performansı

2016-17 Sezonu

●Caner Erkin - 11 maç – 2 asist

2017-18 Sezonu

●Caner Erkin - 35 maç - 12 asist

2018-19 Sezonu

●Caner Erkin - 39 maç - 2 gol - 1 asist

2019-20 Sezonu

●Caner Erkin - 37 maç - 4 gol - 11 asist

Caner Erkin'in yeni takımı Fenerbahçe...

Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe gitmesinin ardından Caner Erkin'in de yeniden Fenerbahçe forması giyecek. Fenerbahçe, Caner Erkin transferini resmi olarak duyurdu.

Tuncel Kurtiz detayı...

Caner Erkin'in transferinin açıklandığı videoda Ramiz Dayı mahlası ile hatırlanan merhum sanatçı Tuncel Kurtiz'in "Herkes gün olur evine döner" şiiri dikkatleri çekti. İşte Tuncel Kurtiz'in okuduğu o şiir: 

“Hayatın kuralı bu yeğen! Ne kadar uzağa gidersen git, başladığın yere dönersin sonunda. Ne kadar değişirsen değiş, nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı..." "Ne kadar terbiye etsen de, susturamazsın içindeki canavarı. Nereye gidersen git yeğenim. Şunu unutma. Herkes gün olur evine döner”

Caner de 12 numara ile poz verdi

Bu arada, Mert Hakan Yandaş ve Gökhan Gönül transferlerinde olduğu gibi Caner Erkin de 12 numaralı formayı giyerek poz verdi. 

Caner armayı öptü, mesajını verdi

Caner Erkin'in poz verdiği fotoğraflarda Fenerbahçe armasını öpmesi dikkatlerden kaçmadı. Deneyimli futbolcu, "Sevgi limit tanımaz, biz Fenerbahçe'yiz" ifadelerine yer verdi.

Transfer sonrası Caner Erkin'den ilk açıklamalar...

Caner Erkin, daha sonra Fenerbahçe TV’ye bir açıklama yaptı. Caner’in açıklaması şöyle:

Enteresan duygular içerisindeyim, çok heyecanlıyım. Camiama en sevdiğim yere çocukluk aşkıma döndüm. Fenerbahçeli olduğumu herkes bilir Emre abiye de başkanımıza da çok teşekkür ederim bana çok değer verdiler. Çok kolay bir transfer oldu. Sonuçta yine buluştuk.

Benim Fenerbahçe'ye olan bağım ve tutkum her zaman devam etti. Fenerbahçe benim çocukluk aşkım. Artık bütün her şeyimle futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum.

Beni yine aynı ve mücadele eden Caner Erkin olarak görecekler. Fenerbahçe camiası olarak farklı bir süreçten geçiyoruz. Çok büyük bir camiayız. Biz Fenerbahçe’yiz ve bunun üstesinden geleceğiz. Herkes birlik olsun.”

Senin için hazırladığımız haberler