Emre Kocadağ'dan Fenerbahçe- Beşiktaş Derbisi Sonrası Açıklama

02.04.2023 - 23:10 | Son Güncellenme: 02.04.2023 - 23:39

Beşiktaş'ta Başkanvekili Emre Kocadağ, Fenerbahçe derbisinden sonra hakem ataması ve Gaziantep FK ile Hatayspor maçı puanları hakkında açıklama yaptı. Detaylar...

Emre Kocadağ'dan Fenerbahçe- Beşiktaş Derbisi Sonrası Açıklama

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe derbisini 4-2 kazandı. Maçtan hemen sonra Siyah-Beyazlılarda Başkanvekili Emre Kocadağ açıklamalarda bulundu. İşte Kocadağ'ın açıklamaları ve detaylar...

''Manuel zeka atandı''

Emre Kocadağ, hakem atamasına sert tepki verdi. Kocadağ, ''Oyuncularımızı, teknik ekibimizi tebrik ederim. Canla başla mücadele ettiler. Tüm camiamıza armağan olsun. Bu maçın öncesinde ilginç olay yaşandı. Yapay zeka uygulaması rafa kaldırıldı. Manuel zeka ile buraya bir hakem atandı. En yüksek puanı alan hakem, yapay zeka ile o haftaki en önemli maça atanıyor dendi. Sezonun en önemli maçlarından birine, yapay zekayı kullanmayarak, manuel zeka ile atanan Halil Umut Meler ve VAR hakemi hiç değişmiyor maalesef.'' dedi.

''Kazandık ama sahada olanları herkes gördü''

Ligden çekilen takımlar hakkında konuşan Kocadağ, ''TFF'nin ligden çekilen takımların maçları için verdiği kararın doğru olmadığını söyledik. Kamuoyu oluştu. Kamuoyu adalet çağrısı yapıyor. Bu karar vicdanlara sığmıyor. Bugün Beşiktaş'a karşı yapılmak istenen operasyonu sahadaki mücadelemizle geri çevirdik.  Kazandık ama sahada olanları herkes gördü. "Beşiktaş'ı yarış dışına itelim, bu söylemlerden vazgeçsinler" diye bir operasyon çekildiğini düşünüyoruz.'' ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Güneş: "Başrolde Beşiktaş vardı, pes etmedik"
Habere Git

''TFF'den cevap gelmedi''

Siyah-Beyazlılarda Emre Kocadağ, TFF'den cevap beklediklerini açıkladı. Kocadağ, ''TFF'ye gerekli başvuruları yapacağız, bunun da takipçisi olacağız. TFF'den cevap gelmedi. Büyük ihtimalle derbinin sonucunu, bu haftaki maçların sonucunu beklemişlerdi. Bu hafta TFF'nin kararı düzelttiğine yönelik haberi almak istiyoruz.'' dedi.

''Bizim puan beklentimiz yok''

Puan beklentileri olmadığı ifade eden Kocadağ, ''Bizim puan beklentimiz yok. Biz sezon sonunda daha fazla deplasmana gitmiş oluyoruz. Bizim bu adaletsizlikle alakalı çözüm arayışımız var. Bize bir çözüm sunsunlar. Bu alınmış olan karar, bir çözüm değildir. Biz mücadelemizi yapacağız. Lig sonuçlanmadan kararın verilmesi lazım.'' dedi.

''Kulüpler Birliği'nde fikir değişikliği yaşandı''

Kulüpler Birliği'nde fikir değişikliği olduğunu açıklayan Kocadağ, ''Biz sezon bittiğinde, rakiplerimizden daha çok deplasmana gitmiş olacağız! Biz puan istemiyoruz, biz adalet istiyoruz. Bize çözüm reçetesi sunsunlar. Kulüpler Birliği'nde fikrini değiştirenler var, değiştirmek zorunda kalanlar var. Adalet çağrısı yapanlar var, ama bazıları kendilerine göre hesap yapıyor.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler