Beşiktaş'ın Anastasios Bakasetas planı ortaya çıktı!

11.01.2024 - 08:55 | Son Güncellenme: 11.01.2024 - 09:01

Ara transferde ilk imzasını Adana Demirspor'dan Jonas Svensson ile atan Beşiktaş'ın, transfer listesinde yer alan Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas ile ilgili planı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Anastasios Bakasetas planı ortaya çıktı!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemek için Trabzonspor'dan gelen teklifleri kabul etmeyen Yunan yıldız Anastasios Bakasetas'ı transfer listesine almıştı. 

Yeni teknik direktörü Fernando Santos’un talepleri doğrultusunda ara transfer döneminde kadroyu güçlendirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, Trabzonspor’un Yunan yıldızı Bakasetas’ın durumunu yakından takip ediyor.

Resmi temas kurulmadı

Milliyet'te yer alan habere göre; Siyah-beyazlılar, Karadeniz ekibiyle sözleşme yenilemek için anlaşma sağlayamayan Bakasetas konusunda henüz resmi bir girişimde bulunmadı. Yönetimin, Trabzonspor’un yanı sıra yetenekli oyuncuyla herhangi bir temas kurmadığı aktarıldı.

Sezon sonu beklenecek

Trabzonspor 1,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Bakasetas’ı ara transferde elden çıkarmaya sıcak bakıyor. Siyah-beyazlılar ise sözleşmesi 5 ay sonra biteceği için bu bedeli ödemeye yanaşmıyor. Beşiktaş’ın Yunan futbolcuyu bedelsiz transfer etmenin hesaplarını yaptığı ve bu nedenle sezon sonunu bekleyeceği ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler