Beşiktaş'ın derdi 4'tü, 5 oldu!

14.02.2021 - 12:53 | Son Güncellenme: 14.02.2021 - 13:35

Beşiktaş haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta cezalı N'Sakala, Vida ve sakatlıkları bulunan Montero ve Rıdvan'dan sonra bir sakatlık haberi daha geldi. Siyah-beyazlı takım, sağ alt baldırında ağrı hisseden futbolcu Oğuzhan Özyakup hakkında bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın derdi 4'tü, 5 oldu!

AJANSSPOR-HABER

Ankara'da Gençlerbirliği ile yarın zorlu bir maça çıkacak olan Beşiktaş'ın eksiklerine bir yenisi daha eklendi. Siyah beyazlılarda Oğuzhan Oğuzhan Özyakup'un da sakatlandığı açıklandı. Böylece Beşiktaş'ta sakat ve cezalı oyuncu sayısı 4'ten 5'e yükseldi.

MR çekildi

Beşiktaş, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Oğuzhan Özyakup'un adaledesinde zorlama tespit edildiğini bildirdi. Açıklamada, "Futbol Takımımızın dün gerçekleştirdiği antrenmanda sağ alt baldırında ağrı hisseden futbolcumuz Oğuzhan Özyakup’un Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, alt baldır arka adalesinde (soleus) zorlanma (evre 1 strain) tespit edilmiştir.Oğuzhan Özyakup’un tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" denildi.

3 gol 3 asist

Böylece teknik direktör Sergen Yalçın'ın eli biraz daha sıkıştı. Vida ve N'Sakala cezalı, Montero ve Rıdvan Yılmaz'ın da sakatlığı bulunuyor. Genç oyuncu Rıdvan Yılmaz, sakatlığı tam geçmese de risk alarak Ankara'ya götürüldü. Yalçın'ın çöken savunma hattında nasıl bir çözüm bulacağı merak konusu.  Yalçın, Rıdvan Yılmaz'ı ilk 11'de sahaya sürmezse sol bekte mecburen Necip Uysal'ı oynatma ihtimali yüksek. Stoperdeyse Welinton'ın yanına Josef veya Dorukhan Toköz tercihinde bulunabilir.
Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor'a gol atan ve iyi bir oyun ortaya koyan Oğuzhan Özyakup'un sakatlanması moralleri bozdu. Oyuncu kendini bulmuşken sakatlık geçirmesi şansızlık olarak adledildi. Bu sezon 18 maçta sahaya çıkan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu; 3 gol ve 3 asist kaydetti. 

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Oğuzhan'ın sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler