Beşiktaş Gökhan İnler'i geri getirdi: Önce futbolcu sonra sportif direktör olacak

11.09.2023 - 11:09 | Son Güncellenme: 11.09.2023 - 11:21

Trendyol Süper Lig devi Beşiktaş, eski orta saha oyuncusu Gökhan İnler ile 1 yıllık anlaşma sağladı. İnler, 1 yıl futbolcu olarak görev aldıktan sonra sportif direktör olacak

Beşiktaş Gökhan İnler'i geri getirdi: Önce futbolcu sonra sportif direktör olacak

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Gökhan İnler, siyah-beyazlı takıma geri döndü. 39 yaşındaki tecrübeli futbolcu ile 1 yıllık anlaşma sağlanırken, bir sonraki sezon görev sportif direktör olarak devam edecek.

Jübile maçı Napoli ile olacak

İnler'in jübile maçı Napoli ile olacak, bir sonraki sezon siyah-beyazlı takımda sportif direktör olarak görev yapacak

UEFA'nın programına katıldı

Gökhan İnler, UEFA'nın MIP programına kabul edildi ve eğitimlerini tamamladıktan sonra sezon sonunda sportif direktör olarak göreve başlamayı hedefliyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a 10 numara transfer!
Habere Git

İnler, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. İnler, "Beşiktaş'a yeniden döneceğim için çok mutluyum. Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum. Sezon sonunda jübile yapmayı planlıyoruz. Bu maç Napoli ile olacak inşallah. Bu sezon futbolcu, önümüzdeki sezon ise sportif direktör olarak planlıyoruz" dedi.

Gökhan İnler'in istatistikleri

İsviçre asıllı oyuncu, Adana Demirspor formasıyla toplamda 95 maça çıktı ve 4 gol, 6 asist yaptı. Daha önce de Beşiktaş forması giyen orta saha, 30 maça çıkmış ve 2 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler