Beşiktaş'ın eski oyuncusundan itiraf: "Koyu Fenerbahçeliyim"

25.10.2021 - 12:15 | Son Güncellenme: 25.10.2021 - 12:21

Beşiktaş'ın eski oyuncularından biri olan Ali Tandoğan, tuttuğu takımı açıkladı. Tandoğan, koyu bir Fenerbahçeli olduğunu dile getirdi. İşte o sözler...

Beşiktaş'ın eski oyuncusundan itiraf: "Koyu Fenerbahçeliyim"

AJANSSPOR-HABER 

Futbolculuk kariyerinde Beşiktaş, Bursaspor, Gençlerbirliği, Denizlispor gibi takımlarda forma giyen şu sıralarda ise teknik direktörlük yapan Ali Tandoğan, flaş bir itirafta bulundu. Tandoğan, koyu bir Fenerbahçeli olduğunu açıkladı. 

Ali Tandoğan: "Koyu Fenerbahçeliydim"

Hürriyet'e konuşan Ali Tandoğan, "Herkesin ailesinin tuttuğu bir takım vardır. Siz de farkına varmadan onların tuttuğu takımı tutarsınız. Ben çok koyu Fenerbahçeliydim. Hala Fenerbahçe sevgim çok yüksek. Bunu inkar edemem ama ben Beşiktaş'ta oynamak istedim. Bu arada Fenerbahçe de beni çok istedi. Ersun Yanal bunu birebir kendisi anlattı. O dönem Aziz Yıldırım masaya 5.5 milyon dolar koydu başkan 10 milyon dolar istedi. O zaman ben 22 yaşındaydım. Beşiktaş taraftar grubunun coşkusu beni daha mutlu edeceği için Beşiktaş'ı tercih ettim" ifadelerini kullandı. 

Futbolculuk kariyerinde hangi takımlarda oynadı?

2005-2006 sezonunda Gençlerbirliği'nden transfer olduğu Beşiktaş'ta 24 maçta 1661 dakika süre alan Ali Tandoğan, 2 gol atmıştı. Tandoğan, 2006-2007 sezonunda 31 maçta 2 gol, 2007-2008 sezonunda ise 28 maçta oynadı ve skor üretemedi. Tandoğan, 2008-2009 sezonunda 8 kez Beşiktaş forması giydikten sonra Bursaspor'un yolunu tutmuştu. Tandoğan, Bursaspor sonrasında Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu, Adana Demirspor ve Gaziantep FK formaları giydi ve daha sonra da futbolu bıraktı. 

Teknik direktörlük kariyeri 

Beylerbeyi takımında yardımcı antrenörlük, ardından Denizlispor'da sportif direktör ve teknik direktörlük yapan Ali Tandoğan sonrasında ise Şanlıurfaspor, Balıkesirspor, Altay ve Tuzlaspor takımlarını çalıştırdı. Tandoğan son olarak Denizlispor'da görev yapmış ve 7 maç sonrasında takımdan ayrılmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler