Çaykur Rizespor'dan eski Beşiktaşlı Marcelo'yu transfer kancası

27.12.2021 - 16:36 | Son Güncellenme: 27.12.2021 - 18:18

Transfer haberleri... Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, bir dönem Beşiktaş forması giyen Lyonlu Marcelo'yu transfer etmek istiyor.

Çaykur Rizespor'dan eski Beşiktaşlı Marcelo'yu transfer kancası

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, 2016-17 yılları arasında bir buçuk sezon Beşiktaş forması giyen Lyon'lu Marcelo'yu transfer etmek üzere girişimlere başladı.

Marcelo, Türkiye’ye dönmeye sıcak bakıyor

Fanatik'in haberine göre Bir dönem Türkiye’de Beşiktaş forması da giyen Brezilyalı futbolcunun da Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı gelen haberler arasında. Fransız ekibi Lyon’un 2023’te sözleşmesi bitecek 34 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu bedelsiz bırakacağı belirtiliyor. Bu sezon Lyon formasıyla 2 maça çıkabilen Marcelo, daha fazla süre alabileceği takımda oynamak istiyor.

Marcelo'nun Beşiktaş performansı

Beşiktaş'a geldiği 2015-2016 sezonunda 16 maça çıkan Marcelo şampiyonluk maçında Osmanlıspor'a karşı 2 gol atmıştı. 2. sezonunda ise genelde stoper mevkiinde Tosic ile beraber oynayan Marcelo, 32'si ligde, 45 maça çıkıp 3 de gol atmıştı. En dikkat çekici özelliği hava hakimiyeti olan Marcelo, Beşiktaş'ın savunmasının belkemiği olarak gösteriliyordu.

Senin için hazırladığımız haberler