Beşiktaş'ın genç kalecileri hırs küpü

05.06.2020 - 15:33 | Son Güncellenme: 05.06.2020 - 15:36

Beşiktaş'ta gözler Antalyaspor ile oynanacak maça çevrildi. Siyah-beyazlı takımda genç kalecilerin antrenmanda hırslı oluşu dikkatlerden kaçmadı. Sergen Yalçın, hangi kaleciye Antalyaspor maçında şans verecek? Beşiktaş'tan son gelişmeler...

Beşiktaş'ın genç kalecileri hırs küpü

AJANSSPOR

Koronavirüs salgını sebebiyle verilen zorunlu aradan sonraki ilk maçında sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki antrenmanda hangi çalışmalara ağırlık verildi? Genç kaleciler bu antrenmanda neler yaptı? Detaylar haberimizde…

Beşiktaş, 3 puana odaklandı

Antalyaspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanan Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri’nde hazırlıklarına devam etti. Antrenmana siyah-beyazlılar sahada yapılan ısınma koşuları ve streching ile başladı.

Kondisyon çalışmaları devam etti

Ayrıca 5’e 2 pas çalışması ve istasyonlardan oluşan parkurda değişmeli olarak kondisyon çalışmaları üzerinde duruldu.

Kalecilerin istekli görüntüsü dikkati çekti

Beşiktaş’ta Loris Karius’un ayrılmasının ardından gözler genç kalecilere çevrildi. Sergen Yalçın’dan forma bekleyen kalecilerin hırslı bir görüntüde olduğu öğrenildi.

Karar Sergen Yalçın’ın

Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu ve Doğukan Özkan’ın hırslı görüntüsünün teknik heyeti de memnun etti. Hangi ismin ligde kalan 8 maçta görev yapacağına teknik direktör Sergen Yalçın karar verecek.

Senin için hazırladığımız haberler