Philippe Coutinho, Katar ekibi Al-Duhail ile anlaşma sağladı

27.08.2023 - 12:24 | Son Güncellenme: 27.08.2023 - 12:35

İsmi Beşiktaş ile de anılan Philippe Coutinho'nun yeni takımı belli oluyor. Dünya yıldızı oyuncusu Katar temsilcisi Al-Duhail anlaşma sağladığı iddia edildi.

Philippe Coutinho, Katar ekibi Al-Duhail ile anlaşma sağladı

AJANSSPOR HABER

İsmi Beşiktaş ile de anılan Philippe Coutinho'nun, Katar ligi ekiplerinden Al-Duhail'le anlaştığı iddia edildi.

Philippe Coutinho, Al-Duhail ile anlaştı

İtalyan Gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Philippe Coutinho, Al-Duhail ile anlaştı. Haberde 2026 yılına kadar olan sözleşmeyi kabul ettiği belirtilen Brezilyalı futbolcu'nun, kulüplerin anlaşmasını beklediği öne sürüldü.

Beşiktaş'ın teklifi

Transfer döneminin başında Brezilyalı'yı ikna etmek için yoğun çaba sarf eden Siyah-Beyazlılar'ın, geçtiğimiz günlerde 31 yaşındaki kanat oyuncusu için tekrardan devreye girdiği ve yıllık 5 milyon Euro teklif ettiği iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Maç sonu Welinton'dan Beşiktaş itirafı
Habere Git

İngilizler yüksek bonservis bekliyor

Aston Villa, 2022-2023 sezonunda Barcelona'dan 20 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Coutinho yüksek bonservis bedeli talep ediyor. Oyuncusuyla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan İngiliz ekibi, Brezilyalıyı ucuza elden çıkarmak istemiyor.

Başarısız geçen sezon

Geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da geçiren Coutinho, 9'u ilk 11 olmak üzere toplam 22 maça çıkarken yalnızca 1 gol kaydetmişti.

Coutinho'nun kariyer rakamları

Philippe Coutinho kariyeri boyunca Inter, Liverpool, Barcelona ve Bayern Münih gibi büyük takımlarda mücadele etti. Kariyerinde toplamda 470 maça çıkan Brezilyalı, bu maçlarda 107 gol atarken 79 da asist yaptı. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, savunmacıyı Premier Lig'den getirecek
Habere Git

Coutinho, 2018 yılında Barcelona forması giyerken 150 milyon Euro piyasa değerine ulaştı ve kariyerinin zirvesini gördü. 

Senin için hazırladığımız haberler