Beşiktaş'ın Lens pişmanlığı!

02.03.2018 - 17:20 | Son Güncellenme: 02.03.2018 - 17:20

Beşiktaş'ın Lens pişmanlığı!

Şans bulduğu maçlarda hayal kırıklığı yaratan Lens, dün akşam Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Fenerbahçe'ye karşı yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve taraflı tarafsız herkesin tepkisini çekti.

Şenol Güneş tarafından Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de başlatılan Lens karşılaşmanın kırılma anlarında yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince ikinci yarının hemen başında Güneş tarafından oyundan alındı ve ortaya koyduğu performans ile hayal kırıklığı yaşattı.

Sunderland Kulübü'nden sezon öncesi kiralık olarak Lens'i kadrosuna katan Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde oyuncunun bonservisini İngiliz ekibinden aldığını resmen duyurdu. Bu transfer karşılığı Beşiktaş'ın kasasından 4 milyon euro çıktı. Siyah beyazlılar, Hollandalı futbolcuya yıllık 2 milyon 200 bin euro net maaş veriyor.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile 2-2 kalınan maçta Lens'in ilk yarıda kaçırdığı gol pozisyonları taraftarları çılgına çevirdi. Siyah beyazlı taraftarlar Lens'e büyük tepki gösterirken, bonservisi yeni alınmış bir oyuncunun vasat bir performans ortaya koyması büyük tepkilere yol açtı.

Hollandalı yıldız Jeremain Lens bu sezon toplam 21 resmi maçta görev aldı. 15 lig maçında forma giyen Lens bu karşılaşmalarda sadece 1 gol atabildi. Türkiye Kupası'nda toplam 5 karşılaşmada görev alan Lens, 3 gol 4 asistlik performans ortaya koydu. Son olarak da Şampiyonlar Ligi'nde 1 maçta kendisine şans bulan Hollandalı yıldız bu kulvarda 1 asistin altına imza attı.

ADVOCAAT UYARMIŞTI!

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Dick Advocaat, Lens için, “Uzun süreli kontrat yapmayın, ilk yılından sonra iyi performans göstermez” demişti. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler