Beşiktaş'ın sol beki Adriano'dan Fenerbahçe yorumu

01.03.2018 - 01:40 | Son Güncellenme: 01.03.2018 - 01:40

Adriano, kupadaki Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalar yaptı. Beşiktaş'ın Brezilyalı sol beki, "Son derbideki zafer, bize kesinlikle bu maç için daha fazla güven verdi" dedi.

Brezilya basınına konuşan Adriano, "Onlara karşı, son maçın ikinci yarısındaki gibi oynamak zorundayız. Sakinliğimizi korumalı ve futbolumuzu empoze ederek baskı kurmalıyız. Evimizde gol yememek önemli, taraftar faktörünün avantajını kullanmalı, elimizden gelenin en iyisini ve üzerime düşen kısmı yapmalıyız. Ancak bunun ilk maç olduğunu bilmeli ve iyi bir sonuç almayı denemelitiz. Ancak son derbideki zafer, bize kesinlikle bu maç için daha fazla güven verdi" dedi.

Fenerbahçe ile yaptıkları ve 3-1 kazandıkları lig maçının yanı sıra kupa maçıyla da ilgili de görüş bildiren tecrübeli sol bek, "Derbiden önce, Şampiyonlar Ligi'nde aldığımız yenilginin çok ağır olduğunu ve şimdi de Fenerbahçe ile çok zorlu bir mücadelemiz olduğunu antrenmanda konuşmuştuk. Bu dezavantajı tersine çevirmenin ve Almanlardan aldığımız yenilgiyi unutma zamanıydı. Ligimizdeki pozisyoumuz gereği 6 puanlık bir maçtı. Şampiyonluk mücadelesinde doğrudan rakibimiz ve bu bir derbi. Evimizde, sezon boyunca olduğu gibi taraftarlarımızın desteğiyle bu zafer kazanacağımızdan eminiz. Bu da bize ligin geri kalanı için daha fazla cesaret verecek" diye konuştu.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler