Ahmet Nur Çebi'den Transfer Sözleri! James Rodriguez, Dele Alli, Saiss, Muleka, Tayfur...

08.06.2023 - 13:58 | Son Güncellenme: 08.06.2023 - 14:09

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer dedikoduları hakkında flaş açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Ahmet Nur Çebi'den Transfer Sözleri! James Rodriguez, Dele Alli, Saiss, Muleka, Tayfur...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi'den James Rodriguez açıklaması

Vodafone Park’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Çebi, son olarak Olympiakos forması giyen ve şu an serbest statüde yer alan Kolombiyelı yıldız James Rodriguez hakkında da konuştu.

"James Rodriguez gündemimizde yok"

Çebi, "James Rodriguez gündemimizde yok. Dele Alli ile sözleşme sona erdi. Ameliyat olmak için gitmişti, şu an burada değil. Geldiğinde camiayı mutlu eden biriydi, beklediğimizi alamadık. Geçen sene Saiss'i getirdik, bugün talibi çok. 

İlgini Çekebilir
Çebi'den olay sözler: "TFF Başkanı taraf olduğunu hissettiriyor"
Habere Git

"Muleka için kapımızı çalan çok"

Muleka geldi, çok fazla yer alamadı ama kapımızı çalan çok. Tayfur'un opsiyonu var. Oturup, konuşacağız. Muleka'nın fiyatıyla Tayfur'un opsiyonu arasında dağlar kadar fark var. Ekonomik olarak doğru olanı yapacağız" dedi.

"Beşiktaş'ın 5 kuruş borcu kalmaz"

Açıklamalarına devam eden Çebi, "O tür gelip böyle gidecekse kulübe zarar veririz. Bir oyuncunun maaşını ödemekte zorlanıyorsanız, o zaten 2 ay sonra gidiyor. Ekonomiye dikkat etmezsek, kulüpleri kaybederiz. Bazı kulüpler camianın mallarını satarak borçları kapatmayı hedefliyor. Biz bunlara dokunmak istemiyoruz. Herhalde biz de satsak Beşiktaş'ın 5 kuruş borcu kalmaz.

"3 tane çok iyi oyuncuyla takviye etmeyi planlıyoruz"

Bütçe ticari sır. Yaklaşık en az 3 tane çok iyi oyuncuyla takviye etmeyi planlıyoruz. Ondan sonrası gidenlere bağlı olarak bu 5-6 olabilir. 3 kesin. 

İlgini Çekebilir
Gomis, Galatasaray'a veda etti
Habere Git

"Redmond ve Saiss'le yola devam etmek istiyoruz"

Redmond ile görüşmelerimizde sona doğru yaklaştık. Ama henüz o imzayı atamadık. Karşılıklı görüşmelerimiz devam ediyor. Elimizden geleni yapıyoruz, kendisinin de istekli olduğunu söyleyebilirim. Redmond'un bizde kalmasını istiyorsak Saiss'le de devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler