Beşiktaş'ın transfer rotası İngiltere! Wilshere ve Bony transfer olacak mı?

25.06.2018 - 19:33 | Son Güncellenme: 25.06.2018 - 19:33

İngiltere 2.Lig ekiplerinden Crawley Town sportif direktörü Selim Kaygusuz, Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen Wilshere ve Bony hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Kaygusuz şunları ifade etti.

'Wilshere gibi bir oyuncuyu boşta almak faydalı bir transfer olur'

"Türkiye'de vergi olmadığından dolayı uzun süreli bir sözleşme talebi olur. Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakabilir. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olur. Böyle bir oyuncu alınca tekrar Premier Lig'e satma şansınız da var. İnanıyorum ki olursa önemli bir transfer olur. İngiliz oyuncuların ilk isteyeceği banka teminatı isterler. Sakatlığından dolayı Dünya Kupası'nda yer alamadı. Üç milyon imza parası ister, üç milyon da maaş isteyecektir. Wilshere gibi bir oyuncuyu boşta almak faydalı bir transfer olur."


'Bony çok güçlü ve son vuruşu iyi bir oyuncu'

"Wilfred Bony Türkiye'ye faydalı olabilecek bir oyuncu. Çok güçlü bir oyuncu, fizik kuvveti iyi ve son vuruşu olan bir oyuncu. Onu az çok tanıyan biriyim ben iyi bir transfer olacağını düşünüyorum. İzlenen bir oyuncu ve Beşiktaş'a sıcak bakıyor. Swansea City bir alt lige gittiği için maliyet olarak etkileyebilir. Beşiktaş sonuçta Avrupa Ligi oynayacak, şampiyonluk mücadelesi veriyor"

Senin için hazırladığımız haberler