Beşiktaş'ın Yeni Transferi Redmond İstanbul'a Geldi

07.09.2022 - 09:46 | Son Güncellenme: 07.09.2022 - 19:16

Beşiktaş, Southampton'ın 28 yaşındaki sol açığı Nathan Redmond ile sezon sonuna kadar anlaştı. İngiliz futbolcu bugün İstanbul'a geldi. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Redmond İstanbul'a Geldi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yaparak 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Beşiktaş, İngiltere'den bir transferi daha bitirdi.

Bu sezon transferlerin büyük çoğunluğunu Premier Lig'den yapan Beşiktaş, son transferini de yine aynı ligden yapıyor. Siyah-beyazlılar, Southampton'ın 28 yaşındaki sol açığı Nathan Redmond ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Aynı zamanda Göztepe'nin de sahibi olan Southampton yönetimi ile de anlaşan Beşiktaş, Göztepe'ye iki futbolcuyu kiralık olarak verecek. Bu futbolcuların Ajdin Hasic ve Emirhan Delibaş olacağı öğrenildi.

Transfer rekabeti

İngiliz basınından The Athletic'te yer alan habere göre ise Beşiktaş'ın yanı sıra Fenerbahçe ve Galatasaray da Southampton forması giyen Nathan Redmond'u transfer etmek istiyordu. Tercihini Beşiktaş'tan yana kullanan İngiliz futbolcu, bugün erken saatlerde Southampton antrenman sahasında takım arkadaşlarına veda etti.

İstanbul'a geliyor

Takımı ve futbolcuyla anlaşmaya varan Beşiktaş'tan Redmon hakkında açıklama da geldi. Buna göre Beşiktaş açıklamasında; 'Transfer görüşmelerine başladığımız Nathan Redmond saat 17.00’da Atatürk Havalimanına inecek' ifadelerine yer verdi.

Nathan Redmond, İstanbul'a geldi

Beşiktaş’ın Southampton’dan 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Nathan Redmond, özel uçakla İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne gelen futbolcu, kulüp yetkilileriyle birlikte alandan ayrıldı. Jamaika asıllı İngiliz oyuncuyu Beşiktaşlı taraftarlar karşılarken, 28 yaşındaki futbolcu, kendisini bekleyenleri selamladıktan sonra kulübün aracına binerek alandan ayrıldı. Beşiktaş, Redmond’u 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katarken, bu futbolcunun transferinin karşılığında Göztepe’ye Emirhan Delibaş ve Ajdin Hasic’i kiralık olarak gönderdi. Redmond’ın formasını giydiği Southampton ile Göztepe’nin sahibi aynı firma olduğu için böyle bir anlaşma yapıldı.

Senin için hazırladığımız haberler