Beşiktaşlı Rachid Ghezzal: Galatasaray'dan Transfer Teklifi Aldım

01.02.2022 - 10:55 | Son Güncellenme: 01.02.2022 - 11:23

Beşiktaş'ta son dakika haberi: Kara Kartal'ın yıldızı Rachid Ghezzal'dan transfer itirafı geldi. 29 yaşındaki Cezayirli Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaşlı Rachid Ghezzal: Galatasaray'dan Transfer Teklifi Aldım

AJANSSPOR

Beşiktaş'ın 2020-2021 sezonunda kiralık olarak Leicester'dan kadrosuna kattığı ve siyah-beyazlılarda sergilediği performansla çifte kupalı şampiyonluğun mimarlarından olan Rachid Ghezzal, yaz transfer döneminde 3 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Kara Kartal'a transfer oldu. 

Yaz transfer döneminde ismi Galatasaray'la anılan Ghezzal'dan transfer itirafı geldi. 

'G.Saray'dan teklif aldım'

Fanatik Gazetesi'nden Yakup Çınar'a konuşan Rachid Ghezzal, "Galatasaray'dan teklif aldım. Futbol bu, futbolda olan şeyler bu teklifler ve görüşmeler. Ama sezonun bittiği dönemde benim aklımda bir çok şey netti. Ben Beşiktaş’ta kariyerime devam etmek istiyordum. Çok şükür burada devam ediyorum" dedi.

'Taraftarımız çok özel'

Siyah beyazlı taraftarlara ayrı bir parantez açan Ghezzal, "Taraftarlarımız gerçekten çok özel. Çok yakın sevgi, ilgi, alaka gösteriyorlar. Özellikle zor zamanlarda bana ve takıma destek oluyorlar. Bana verilen sevginin karşılığını vermek için daha motive oluyorum. Tam kapasiteli bir maçı oynamak için merakla bekliyorum" ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Şampiyon olmamız gerekiyordu'

"Kulüp, camia ve taraftar için şampiyon olmamız gerekiyordu. Biz sonunda şampiyon olacağımızı biliyorduk. Ama sezon sonu o periyot gerçekten harikaydı. Bütün Türk taraftarlarına güzel bir şov izlettiğimizi düşünüyorum"

Kariyer sezonu Beşiktaş'ta

2021-2022 sezonu için 'Kariyer sezonum' diyen Cezayirli yıldız, "Harika bir sezon geçti, kariyer sezonum diyebilirim. Sonunda iki şampiyonluğa uzanmak muhteşemdi. Ben hala aynı şekilde çalışmaya devam ediyorum. Kendimi geliştirmenin yollarını arıyorum" diye konuştu.

'Bitiricilik anlamında sıkıntı yaşıyoruz'

Bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Rachid Ghezzal, "Bitiricilik anlamında sıkıntı yaşadığımız bir gerçek. Geçen sezon Larin ve Aboubakar çok fazla gol attı. Bu sezon daha fazla zorlanıyoruz. Her gün daha iyi olmaya çalışıyorum. Her sezon aynı performansı göstermek çok zor. Elimden geleni yapmaya devam edeceğim" açıklamasında bulundu.

Emirhan İlkhan'a ayrı bir parantez açan Ghezzal sözlerini şu şekilde tamamladı: 

Genç futbolcularımıza özellikle Emirhan’a yardımcı olmaya çalışıyorum. Özgüvenli olmaları konusunda uyarıyorum. Emirhan çok yetenekli ve mantalitesi çok güçlü. Genç oyuncularımıza karşı sabırlı olmamız gerekiyor. Çok baskı kurmamak ve aceleci olmamak lazım. Süper Lig’de çok yetenekli, çok iyi oyuncular var. Trabzonspor'lu Bakasetas, ligde sol ayaklı en iyi oyunculardan bence. Kasımpaşalı Valentin Eysseric’i söylebilirim. Yakın arkadaşım ama gerçekten iyi bir futbolcu.

Senin için hazırladığımız haberler