Beşiktaş'ta sakatlanan Emirhan İlkhan'ın tedavisine başlandı

17.01.2022 - 19:35 | Son Güncellenme: 17.01.2022 - 19:56

Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Önder Karaveli, oyuncularını uyardı. Sakatlığı bulunan Emirhan İlkhan ve Atiba'nın tedavisine başlandı.

Beşiktaş'ta sakatlanan Emirhan İlkhan'ın tedavisine başlandı

Kartal Yiğit - AJANSSPOR

Gaziantep‘i, zorlansa da geçmesini bilen ve üst üste iki deplasman maçı oynayacak olan Beşiktaş'ta teknik sorumlu Önder Karaveli, bu maçlardan mutlak üç puan bekliyor. Karaveli, gerçekleştirdiği toplantıda oyuncularını, Fatih Karagümrük hakkında uyardı.

"İki deplasmandan da galip gelirsek..."

Karaveli'nin oyuncularla yaptığı toplantıda, Karagümrük maçının zor geçeceğini söyleyerek, “Volkan Demirel göreve geldikten sonra canlanan ve hucüm özellikleri göze çarpan bir takım. Kanatlardan iyi geliyorlar. Dikkatli olmalıyız. İki deplasmandan da galip gelirsek, önümüz açık. Üst sıralara doğru tırmanışa geçeriz.“ dediği öğrenildi.

Vida dönüyor

Gaziantep FK önünde cezalı olduğu için forma giyemeyen Vida'nın, hafif ağrıları olmasına rağmen, görev verilmesi halinde forma giyeceği belirtildi.

Emirhan İlkhan, Atiba ve Welinton sakat

Beşiktaş, sakatlık yaşayan Welinton ve Emirhan İlkhan'ın tedavilerine başlandığını, uyluk arka adalesinde ağrı hisseden Atiba'nın da tedbir amaçlı olarak Karagümrük maçı kadrosuna alınmadığını açıkladı.

 

Yapılan açıklamada, Gaziantep FK maçının ardından alt baldır adalesinde ağrı hisseden Welinton'un, alt baldır adalesinde (soleus) kısmi yırtık ve kanama saptandığı, ayağına aldığı darbe nedeniyle antrenmanı tamamlayamayan Emirhan'ın ayak bölgesinde kontüzyon ve ezilme yaralanması tespit edildiği ve uyluk arka adalesinde ağrı hisseden Atiba'nın yüksek riskli olarak değerlendirildiği ifade edildi.

Kulüpten açıklama geldi

Kulüp, sakatlıkları bulunan oyuncular ile ilgili resmi internet sitesinden açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

 

"Siyah-beyazlılarımızın Spor Toto Süper Lig’de Gaziantep FK ile oynadığı maçın ardından alt baldır adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Welinton Souza, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde MR görüntülemesinden geçmiş, alt baldır adalesinde (soleus) kısmi yırtık ve kanama saptanan oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

"Ekibimizin dün gerçekleştirdiği çalışma sırasında ayağına aldığı darbe nedeniyle antrenmanı tamamlayamayan futbolcumuz Emirhan İlkhan’ın yapılan değerlendirmesinde, ayak bölgesinde kontüzyon ve ezilme yaralanması tespit edilmiş olup sporcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

"Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig’de VavaCars Fatih Karagümrük ile oynayacağı maç öncesinde, uyluk arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Atiba Hutchinson’a sağlık ekibimiz tarafından risk analizi değerlendirmesi yapılmış, oyuncumuz yüksek riskli değerlendirildiğinden tedbir amaçlı olarak VavaCars Fatih Karagümrük maçı kadrosuna alınmamıştır."

Senin için hazırladığımız haberler