Beşiktaşlı Atiba'dan kontrat ve veda açıklaması!

10.02.2021 - 13:24 | Son Güncellenme: 10.02.2021 - 13:30

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş forması giyen Atiba Hutchinson kendisiyle yapılan röportajda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Larin'den övgü dolu sözlerle bahseden Atiba, futbolu ne zaman bırakacağı sorusuna da yanıt verdi. Atiba, Beşiktaş'tan sezon sonunda ayrılacak mı, futbolu ne zaman bırakacak? İşte detaylar...

Beşiktaşlı Atiba'dan kontrat ve veda açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’ın tecrübeli orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson 38 yaşına girdi. The Canadian Press, siyah-beyazlı futbolcu için kapsamlı bir haber hazırladı. Söz konusu haberde Cyle Larin’in de görüşleri de yer aldı. Detaylar haberimizde… 

Atiba’dan dikkat çeken mesajlar

2010 yılından beri Türkiye’de futbol hayatına devam eden Atiba, futbolu ne zaman bırakacağı sorusuna da yanıt verdi. 

“Kendimi halen çok iyi hissediyorum”

Atiba kariyerinin iyi bir noktasında olduğuna dikkati çekerken, ”Yaş aldığım doğru ama kendimi halen çok iyi hissediyorum. Sakatlığım yoksa futbol oynamaya devam ederim. Takımımız da iyiyken sahada olmak daha kolay oluyor” dedi. 

Larin’e övgü dolu sözler

Ayrıca Atiba, Beşiktaş’a bu sezon önemli katkı yapan ve tüm kulvarlarda toplam 15 gol 3 asist kaydeden Cyle Larin’den de övgü dolu sözlerle bahsetti. Atiba, “Larin iyi iş çıkarıyor. Kendisini çok geliştirdi. Beşiktaş’ın en önemli oyuncularından birisi” diye konuştu.

“Larin’in geldiği seviye takdir edilesi”

Larin’in hücum bölgesinde çok aktif olduğunu anlatan Atiba, ”Oyunun her tarafında var. Hem hücum hem de savunmaya katkı veriyor. Bu performansıyla da takımın değişilmez oyuncularından biri oldu. Kendisini birkaç yıldır tanıyorum. Gelişimini izlemek keyif verici. Form durumu çok iyi ve güveni de arttı. Şu an geldiği seviye gerçekten de takdir edilesi” ifadelerini kullandı. 

Futbola ne zaman veda edecek, Beşiktaş’tan ayrılacak mı?

Atiba, Beşiktaş ile yola devam edip etmeyeceği sorusuna da yanıt verdi. Atiba, "Kontratım sezon sonunda bitecek. Hala oyuna vereceklerim var. Futbolu bırakma kararımı doğru zamanda vermek istiyorum. Futbola karşı tutkum devam ediyor” açıklamasını yaptı.

Atiba, rekoru kırabilecek mi?

Bu arada Atiba, Kanada formasıyla Julian De Guzman’n rekorunu egale etmesine 5 maç kaldığının hatırlatılması üzerine, ”Bu rekoru kırarsam, mutlu olurum. Olacak mı? Hep birlikte göreceğiz. 2021’de Kanada forması giyip giymeyeceğimi bilmiyorum. John Herman ile konuştuğumda, ‘Kendimi iyi hissedersem gelip oynayacağımı ve milli takım kadrosu içinde olmak istediğimi anlattım. Ama rekor için kendimi öldürecek değilim” diye konuştu.

Larin: ”Türk insanı harika”

Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Cyle Larin de Atiba ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti. Larin, “Atiba bana kulüpte çok yardımcı oldu. Ona hep müteşekkir kalacağım. İstanbul’da rahat ve mutluyuz. Türk insanı da bize iyi ve nazik davranıyor. Futbol dışında da herkes bana saygı gösteriyor. Türk insanı harika. Türkiye’de tek problemim Türkçe bilmemek” dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler