Beşiktaşlı Emrecan Uzunhan Trafikte Saldırıya Uğrayıp Yaralandı

22.07.2023 - 20:37 | Son Güncellenme: 22.07.2023 - 22:48

Beşiktaş'ın genç stoperlerinden Emrecan Uzunhan, trafik magandalarının saldırısına uğradı. Hamstring kasları yırtılan oyuncu 6 ay sahalardan uzak kalabilir.

Beşiktaşlı Emrecan Uzunhan Trafikte Saldırıya Uğrayıp Yaralandı

AJANSSPOR - ÖZEL

Beşiktaş'ın genç futbolcularından Emrecan Uzunhan, trafik magandalarının saldırısına uğradı. Genç futbolcu saldırı sonucunda kaslarında meydana gelen yırtılma nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalma ihtimaliyle karşı karşıya kaldı.

Polisi beklerken saldırıya uğradı

Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre Emrecan Uzunhan, bugün Bakırköy'de Shell istasyonu civarında ufak çaplı bir trafik kazasına karıştı. Genç futbolcu ve kazaya karışan diğer kişi, polisin olay yerine gelmesini bekledi.

Hamstring kasları yırtıldı

Polisin kazaya dair tutanak tuttuğu sırada F.B. isimli kişi Emrecan Uzunhan'a saldırdı. Emrecan'ı belinden tutup çekerek hırpaladı. Hastaneye giden oyuncunun ilk tespitlere göre hamstring kaslarında yırtılma meydana geldi. Bu şoke edici olay nedeniyle Emrecan da ailesi de moralmen adeta çöktü.  

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Kongolu forvete teklif yaptı! Bonservis...
Habere Git

4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalabilir

Emrecan Uzunhan'ın bu şoke edici saldırı sonucunda kaslarındaki yırtılma nedeniyle yarın Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat olacağı da öğrenildi. Oyuncunun 4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi.

2 milyon Euro'ya İstanbulspor'dan alındı

Geçen sezon İstanbulspor'dan 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında alınan Emrecan Uzunhan, siyah beyazlıların geleceğe dönük yatırım yaptığı oyunculardan biri olarak görülüyordu. 

Geçen sezon 6 maçta forma giydi

Geçen sezon uzun süreli sakatlık da yaşayan 22 yaşındaki stoper Emrecan Uzunhan, siyah beyazlı formayla 6 maçta sahaya çıktı ve 1 asiste imza koydu. Emrecan Uzunhan, Beşiktaş'ın 27 Temmuz'da UEFA Konferans Ligi 2. ön elemede Tirana ile oynayacağı maçın geniş kadrosuna alınmıştı. Ajansspor olarak Emrecan Uzunhan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, sahalara bir an önce daha güçlü dönmesini teminni ederiz.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Başkan transferi duyurdu: "G.Saray ile anlaştık"
Habere Git

Hamstring kaslar nelerdir?

Hamstring kas grubu; uyluk kısmının arka tarafında bulunan Biceps Femoris, Semitendinosus ve Semimembranosus kaslarını oluşturur. Bu kaslar, uyluk bölgesinin arka kısmı kasları ya da ischiocrural kaslar şeklinde de isimlendirilir ancak genellikle bu kas grubuna hamstringler denilmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler