Mert Günok ile Omar Colley'den VAR ve penaltı açıklaması!

21.08.2023 - 00:09 | Son Güncellenme: 21.08.2023 - 00:18

Pendikspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta kaleci Mert Günok, Omar Colley ve Salih Uçan karşılaşma sonrası açıklamalar yaptı. Detaylar...

Mert Günok ile Omar Colley'den VAR ve penaltı açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı.

Siyah-Beyazlı ekipte kaleci Mert Günok, Omar Colley ve Salih Uçan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Mert Günok: "İstemediğimiz bir sonuç"

İlk olarak açıklama yapan Mert Günok, "İstemediğimiz, beklemediğimiz bir sonuç. İlk yarı oyun kontrolü bizdeydi. Kaçırdığımız net pozisyonlar da var. Bu tarz maçlar her zaman tehlikeli maçlar. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Pendik şoku!
Habere Git

"Penaltı mı değil mi bilmiyorum"

Skoru 2'ye 3'e getiremediğiniz zaman böyle sıkıntı oluyor. Son dakikadaki penaltıyı izlemedim, penaltı mı değil mi bilmiyorum. Bir tane de dışarıdan çevrildiğ söylendiği için golümüz iptal oldu. 

"Takım olarak üzgünüz"

Ama ne olursa olsun içeride yenmemiz lazımdı. Takım olarak üzgünüz. İkinci yarı oyunun kontrolünü verdik. Baskılarımız yetersiz kaldı. Böyle olmasını istemezdik ama oldu" dedi.

Omar Colley: "VAR'ın yardımcı olması lazım"

Omar Colley ise, "Ben pozisyonu yeni gördüm. Nasıl aut kararı çıktığını, golün nasıl iptal olduğunu anlayamadım. VAR'ın yardımcı olması lazım. Ne yazık ki maç sona erdi. Önünümüzdeki maçlara odaklanmamız lazım.

İlgini Çekebilir
Omar Colley, golle döndü!
Habere Git

"Taraftarımızdan özür diliyorum"

Futbol böyledir. Fırsatlar varken atmamız lazımdı. Rakibimiz ele geçirdiği bir fırsattan gol attı. İkinci yarıda yorgunluğun etkisi olabilir. Attığım gole sevinemiyorum, çünkü 3 puan alamadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Taraftarımızdan özür diliyorum" şeklinde konuştu.

Salih Uçan: "Hayal kırıklığı, yazık oldu"

Salih Uçan da, "Hayal kırıklığı, yazık oldu. Hangi takıma karşı oynarsanız 1-0 skor her zaman tehlikelidir. Bir şanssızlık olur, maç berabere bitebilir. Her zaman 2. golü bulman gerekiyor. Bu tarz maçları hemen 2-0'a götürmek gerekiyor. Sonucunda böyle üzülebiliyorsunuz. Çok üzüldük, canımız sıkıldı. Şampiyonluğa giden yollarda evimizde bu tarz puan kaybetmememiz gerekiyor. Ligin sonuna gelindiğinde bu tarz maçlar çok üzücü oluyor. Aynı geçen sene Alanya'da yaşadığımız gibi... 3-0'dan 3-3 bitmişti. Tabii ki burada takılı kalmayacağız. Önümüze bakacağız" ifadelerini kullandı. 

Omar Colley'in iptal edilen golü hakkında konuşan Uçan, "Ben ön direkteydim. Çok iyi göremedim o açıdan. Tekrarını da izleyemediğim için bir şey diyemiyorum" dedi. 

İlgini Çekebilir
Gustavo Henrique, F.Bahçe'den ayrılıyor! İşte yeni takımı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler