Beşiktaşlı yöneticilerden şampiyonluk sözleri!

03.06.2017 - 19:38 | Son Güncellenme: 03.06.2017 - 19:38

Beşiktaşlı yöneticilerden şampiyonluk sözleri!

Tatlı bir yorgunluk yaşıyoruz. Bu kadar Beşiktaşlıyı mutlu ettiğimiz için mutluyum. Çocuklarım yanımda. Herkes aileyisle geldi. Çok mutluyuz. (Fikret Orman - BJK BAŞKANI)

Siyah-beyazlı takımın Osmanlıspor ile yaptığı karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, özel bir gün yaşadıklarını belirterek, "Şampiyonluk hem Beşiktaş’a hem de Türkiye'deki futbolseverlere hayırlı, uğurlu olsun. Beşiktaş taraftarı bu mutluluğu hak eden taraftı. Biz onların mutluluğu için gereken mücadeleyi verdik. Karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Ben daha evvel de söyledim, şimdi de söylüyorum, bu bir hayal ama neden olmasın; 3 yetmez, 4 yetmez, hedefimiz 5. şampiyonluk." diye konuştu. 

İki sene üst üste şampiyon olmak çok güzel. İnşallah arka arkaya şampiyonluklar elde ederiz. (Ahmet Ürkmezgil - BJK GENEL SEKRETERİ)

Mutluyuz. Geçen hafta şampiyonluğu ilan etmiştik. Geçen sene bu sene şampiyonluk istiyoruz demiştik. İnşallah şampiyon olmaya devam ederiz. İnşallah devamı gelir.  (Deniz Atalay - BJK ASBAŞKANI)

Çok güzel bir duygu. Son 2 yılı da şampiyon bitirmek önemli. Şampiyon takımın ferdi olmak önemli. Çok mutluyuz. İnşallah devamını seneye de göreceğiz. (Erdal Torunoğulları -BJK DIŞ İLİŞKİLER SORUMLUSU)

Çok şükür şampiyon olduk. İnişler çıkışlar yakaladık. Büyük takım olmanın verdiği özveriyle mücadele ettik. Hocamıza ve tüm camiamıza hayırlı olsun. (Metin Albayrak - BJK YÖNETİM KURULU SÖZCÜSÜ)

Senin için hazırladığımız haberler