Beşiktaş Transferlerini Ve Koçunu Basına Tanıttı! Taraftarlara Mesaj Var

08.07.2023 - 17:34 | Son Güncellenme: 08.07.2023 - 22:52

Basketbol haberleri. Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferleri Egehan Arna, Yiğit Aslan, Berkan Durmaz ve koç Dusan Alimpijevic için imza töreni düzenledi.

Beşiktaş Transferlerini Ve Koçunu Basına Tanıttı! Taraftarlara Mesaj Var

Burak ALACA-AJANSSPOR

Basketbolda bir atılım yapmaya hazırlanan Beşiktaş, Vodafone Park'ın basın toplantısı salonunda yeni transferler Berkan Durmaz, Yiğit Arslan, Egehan Arna ve yeni koç Dusan Alimpijevic için bir imza töreni düzenlendi.

Umut Tahir Güneş: "Bütçeler çok önemli değil"

Beşiktaş'ın Akatlar Spor Kompleksi Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezonu olmamaları gereken bir yerde tamamladıkları için taraftardan özür diledi. Transfer sürecinde yoğun emek harcadıklarını aktaran Güneş, "Önümüzdeki dönemde uygun görülürse takviyeleri sürdüreceğiz. Beşiktaş hedefi olan ve olması gereken bir kulüptür. Bütçemizi aşmayarak, kulübümüzü daha fazla zarara sokmayarak önümüzdeki dönemi tamamlamaya çalışacağız. Avrupa'da da bu sene elimizden geleni yapacağız. Bütçeler çok önemli değil. Takım ruhunu oluşturmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

İbrahim Kemal Barış Dillioğlu: "Yerli ve yabancı transferini şimdilik kapattık"

Beşiktaş'ın Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Barış Dillioğlu "Milli takımda oynayan çok değerli 3 sporcu kardeşimizle anlaştık. Hoca konusunda alternatiflerimiz vardı ama Türkiye'yi bilen bir isim olmasını istiyorduk. Genç bir isim, sağ olsun kendisi teklifimizi kabul etti. Yabancı transfer zor bir iş. Basketbolda bitmeyen bir transfer sezonu var. Öncelikle Türkiye'de oynayan oyunculara yönelmeye çalıştık. Bana göre yapabileceğimiz en iyi transferleri gerçekleştirdik. Yerli ve yabancı transferini şimdilik kapattık. Yerli ve yabancı birer hakkımız daha bulunuyor, gerekirse takviye yapabiliriz. Bu sene bu armayı hak ettiği yerde olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Umarım 3 kupada da başarılı oluruz." ifadeleri ile transferi kapattıklarını söyledi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yeni transferine kavuşuyor! Menajeri İstanbul'a geldi
Habere Git

Nedim Yücel: "Hocamızla yabancı oyuncu transferine yöneldik"

Beşiktaş Basketbol Genel Menajeri Nedim Yücel transferlere ilişkin "Aramızda şu an sadece Berk Uğurlu yok. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hepsi Beşiktaş formasını giymek için fedakarlık yaptı. Hocamızla yabancı oyuncu transferine yöneldik ve orada da iyi bir işe imza attığımızı düşünüyorum. Beşiktaş armasını en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Dusan Alimpijevic: "Nereye geldiğimin bilincindeyim"

Bursaspor'dan ayrılarak Beşiktaş'ın başına gelen 37 yaşındaki Sırp koç "Burada olduğum için mutluyum, nerede olduğumun bilincindeyim. Bu bilinci tüm ekibimden ve oyuncularımdan isteyeceğim. Bununla ne kadar gurur duymamız gerektiğini onlara bütün sezon hatırlatacağım. Beşiktaş'ın eski parıltılı günlerine dönmesinin bir parçası olacağım için çok şanslıyım. Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir taraftar kitlesi olduğunu biliyorum. 20 milyon civarı diye duydum. Onlardan bize inanmalarını rica ediyorum. Hiçbir takım başından sonuna kadar mükemmel sezon geçiremiyor. Düştüğümüz zaman bize destek olmalarını istiyoruz. Rekabetçi ve yapması gerekenlerin farkında bir takım kurduk." dedi.

Egehan Arna: "Başarılı olacak potansiyelimiz var"

Anadolu Efes'te geçirdiği bir sezonun ardından Beşiktaş'a dönen Egehan Arna, "1 yılın ardından tekrardan burada olduğum için mutlu ve gururluyum. Burada güzel 2 sezon geçirdim. Beşiktaş için önemli bir sezon. Burada zor günler geçirildi. İnşallah hepimizi üstümüze düşeni yapıp iyi bir sezon geçireceğiz. Bunu yapabilecek potansiyelimiz var." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Cimbom'da flaş transfer gelişmesi! Beşiktaş'ın eski yıldızı...
Habere Git

Yiğit Arslan: "Takım için heyecan doluyum"

Yiğit Aslan ise Beşiktaş'ın çok büyük bir camia olduğunu herkesin bildiğini vurgulayarak, "Geçmişi bırakıp kurulan bu takımla birlikte güzel başarılar kazanabileceğimize inanıyorum. Bu takım için heyecan doluyum. Bu heyecan hepimizi etkiliyor. Güzel bir takım kurduk. Bu takımın parçası olmak çok önemli. Elimizden gelen her şeyi yapacağız." şeklinde görüş belirtti.

Berkan Durmaz: "Taraftarın sevgisi ile Beşiktaş'ı ait olduğu yere çıkaracağız"

Berkan Durmaz da Beşiktaş'ta oynayacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını "Taraftardan ricam büyük bir aile olarak sinerji oluşturalım. Hem Türkiye hem Avrupa zorlu kulvarlar. Yoğun maç tempomuz olacak. Bunun üzerinden kalkabilecek oyuncu grubuna sahibiz. Taraftarın desteğiyle Beşiktaş'ı ait olduğu yerlere taşıyacağız." diyerek ifade etti.

 

Nedim Yücel: "Akatlar atmosferini geri getireceğiz"

Beşiktaş'ta oynadığı dönem salonda olan tıklım tıklım atmosferi taraftarlara tekrardan yaşatacaklarını syöleyen Yücel “Beşiktaş’ta oynadığım dönem Akatlar’da inanılmaz bir atmosfer vardı. Akatlar ruhu diye bir tanım oluşmuştu basketbolda. Biz bir, bir buçuk saat kala maçlara geldiğimizde salon çoktan dolu oluyordu. Bu ruhu tekrardan taraftara getirmek istiyoruz.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler