Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın transfer listesi hazır! İşte o isimler...

04.06.2019 - 17:12 | Son Güncellenme: 04.06.2019 - 17:21

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın transfer listesi hazır! İşte o isimler...

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in yerine gelen Abdullah Avcı, transfer planlamasına başladı. 8 ismi kadrosunda görmek isteyen Avcı’nın verdiği rapor doğrultusunda Fikret Orman ve yönetimi, transfer çalışmalarına başladı. Peki, Beşiktaş hangi transferleri yapacak? İşte detaylar...

8 isim ile görüşme yapılacak

Gelecek sezonu şampiyon tamamlamak isteyen Beşiktaş’ta transfer harekatı başladı. Yeni teknik direktör Abdullah Avcı’nın verdiği rapor doğrultusunda 8 isim ile görüşülmesi bekleniyor. O isimler haberimizde…

Büyükşehir Belediye Erzurumspor kaptanı Lokman Gör ile masaya oturan siyah beyazlılar 28 yaşındaki savunma oyuncusuyla anlaşmaya vardı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan gelecek bir diğer isim ise Taylan Antalyalı.

Orta sahaya 22 yaşındaki isim!

Beşiktaş, Lask Linz takımında forma giyen Ümit milli oyuncu Doğan Erdoğan'ı da kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Loris Karius'a alternatif bir isim de bakan siyah beyazlılar Evkur Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi biten Ertaç Özbir'i de renklerine bağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sol bek mevkisi için en güçlü aday Bursasporlu Umut Meraş.

Meraş'ın alternatifi Ali Adnan...

Siyah beyazlılarda sol bek mevkisi içinde bir diğer alternatif ise bir dönem ligimizde Çaykur Rizespor forması giyen Iraklı futbolcu Ali Adnan.

Beşiktaş sağ bek pozisyonu için ise Altınordu'dan Kerim Alıcı ile ilgileniyor.

Beinsports'un haberine göre siyah beyazlılar bununla birlikte Demir Grup Sivasspor'da iyi bir sezon geçiren Emre Kılınç'ı da kadrosuna katmak istiyor. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler