Beşiktaş'ta Aboubakar'ın yerine dünya yıldızı golcüyü önerildi

19.12.2023 - 09:18 | Son Güncellenme: 19.12.2023 - 09:33

Kadro dışı bırakıldıktan sonra çıkan afla takıma dönen Vincent Aboubakar ile yolların ayırmayı planlayan Beşiktaş'a dünya yıldızı golcü önerildi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Aboubakar'ın yerine dünya yıldızı golcüyü önerildi

Beşiktaş’ta geçen hafta başında Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Jean Onana ve Rachid Ghezzal’a kadro dışı bırakılmış kısa süre sonra çıkan af kararıyla da takıma geri dönmüşlerdi.

Aboubakar'ın menajeri rest çekti, yönetim geri adım atmadı

Aboubakar'ın menajeri Pini Zahavi'nin geçtiğimiz günlerde Beşiktaş yönetimi ile bir araya geldiği basına yansımıştı. Zahavi'nin bu görüşmede, oyuncusunun Beşiktaş'ta devam etmesi için siyah beyazlı yönetimden kamuoyuna açık bir özür istediği, aksi takdirde Aboubakar'ın ocak ayında takımdan ayrılacağı restini çektiği kaydedilmişti. 

Beşiktaş yönetimi ise geri adım atmayarak Aboubakar'ın takımdan ayrılmak istemesi halinde 7 milyon Euro bonservis bedeli getirmesi gerektiğini menajerine iletti.

Ocak ayında yollar ayrılacak

Bu yaşananlar üzerine Kamerunlu oyuncunun kalması halinde bile takıma faydalı olamayacağını düşünen Beşiktaş yönetimi, yıldız futbolcu ile devre arasında yollarını ayırmayı planlıyor.

Aboubakar da Arap yarımadasından gelen teklifleri şimdiden değerlendirmeye alırken, Beşiktaş Kamerunlu golcünün yerini doldurmak harekete geçti.

Menajerler Timo Werner'i önerdi

Fanatik'in haberine göre; bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimine, menacerler aracılığıyla Almanya Bundesliga temsilcisi Leipzig’in formasını giyen Timo Werner önerildi. Yönetimin, tecrübeli oyuncunun kiralık transferini değerlendirmeye aldığı bildirildi.

Geçtiğimiz sezon başında Chelsea'den 20 milyon euro karşılığında Leipzig'e transfer olan 27 yaşındaki Alman forvet bu sezon 14 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Almanya Milli Takımı formasını da 57 kez terleten yıldız oyuncu bu karşılaşmalarda 24 gol atıp 6 asist kaydetti. Takımıyla 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Timo Werner'in goncel piyasa değeri 17 milyon euro. 

Taraftarın gürültüsüne dayanamamıştı

RB Leipzig’in yıldızı Timo Werner, 2017 yılında Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşma sırasında o dönemki adıyla Vodafone Park’taki tezahürat ve ıslıkların gürültüsüne dayanamayarak oyundan çıkmıştı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında yedek kulübesinden kulak tıkacı isteyen Werner, bir süre tıkaçla sahada yer alsa da gürültüye dayanamadı 32. dakikada oyundan çıkmak istediğini belirterek yerini Klostermann’a bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler