Beşiktaş'ta bir ilk... Taraftardan Sergen Yalçın'a: Hesap ver!

27.11.2021 - 20:19 | Son Güncellenme: 27.11.2021 - 21:07

Daha önce kötü sonuçlarda Sergen Yalçın'a destek veren Beşiktaş tribünleri, Giresunspor maçında bu kez protesto tezahüratları yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta bir ilk... Taraftardan Sergen Yalçın'a: Hesap ver!

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR

Arka arkaya Süper Lig'de 3 maçını kaybeden Beşiktaş, kötü gidişi tersine çevirmek için çıktığı GZT Giresunspor karşılaşmasının ilk yarısında büyük bir şok yaşadı.

Bir penaltı ve bir kırmızı kart

Fousseni Diabete'nin 22. dakikadan penaltıdan attığı golle yenik duruma düşen siyah beyazlılarda kaptan Necip Uysal 36. dakikada rakibine yaptığı hareketten sonra sarı kart gördü. Hakem Hüseyin Göçek, VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu tekrar izleyip sarı kartı iptal etti ve Necip Uysal'a kırmızı kart gösterdi.

Sergen Yalçın'a ilk tepki

Bu dakikadan sonra Vodafone Park'ta tepkiler yükselmeye başladı. Daha önce tribünlerden en kötü günlerde bile destek alan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın tepkilerden nasibini aldı. Siyah-beyazlı taraftarlar, 'Sergen takımı ayağa kaldır' ve 'Burası Beşiktaş herkes kendine gelsin' 'Söylesene bize hoca bu takım niye oynamıyor?' şeklinde uzun süre tempo tuttu.

Kulübeye oturdu

Beşiktaş taraftarları ilk yarının bitiş düdüğüyle birlikte ise 'Sergen takımı buraya getir' tezahüratlarında bulundu. Öte yandan kaleci Mert Günok'un büyük hatasından sonra İbrahima Balde 58. dakikada topu boş ağlara bıraktı. Skorun 2-0'a gelmesinden sonra maçları saha kenarından ayakta seyretmesiyle bilinen Sergen Yalçın, kulübeye gidip oturdu.

Soyunma odasına giderken gerginlik

İlk yarı bittikten sonra Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu Cyle Larin penaltayı gole çeviren Diabete'nin üzerine yürüdü. Maçta yedek olan kaleci Ersin Destanoğlu, Larin'e destek verdi. Araya girenler kavganın büyümesini engelledi.

Rachid Ghezzal sakatlandı

İlk yarıyı 10 kişi tamamlayan Beşiktaş'ta şanssız bir gelişme daha yaşandı. İlk yarının sonunda sakatlanan Rachid Ghezal yerini Wellinton'a bıraktı. Bu değişiklikle, Necip Uysal'ın atılmasından sonra stopere geçen Josef de Sousa ikinci yarıda tekrar orta sahaya geçti.

Üçüncü golden sonra Giresunspor'a alkış

Sergihho'nun 64. dakikada Giresunspor adına attığı üçüncü golden sonra Beşiktaşlı taraftarların tepkisi arttı. Karadeniz ekibinin golünü alkışlayan taraftarlarlar, Beşiktaşlı oyuncuları ıslık ve yuhalamalarla protesto etti. Kaleci Mert Günok ve oyuna giren Wellinton protestolarından en çok nasibini alan oyuncular oldu.

Beşiktaş tarihinde bir ilk

Beşiktaş, Giresunspor maçıyla birlikte tarihinde ilk kez üst üstte 6 maçta galibiyet alamadı.

Sergen Yalçın'a: Hesap ver, oyunculara: Formanızı çıkarın

Maç bitiminden sonra Beşiktaşlılar 'Sergen buraya hesap ver taraftara' diye bağırırken Valentin Rosier dışındaki oyuncular soyunma odasına gitti. Rosier ise sahada kalarak taraftarlarla bir süre konuştu. Taraftlarlar, siyah beyazlı futbolculara da "Formanızı çıkarın" diye bağırarak hakaret içeren tezahüratta bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler