Beşiktaş'ta Brahimi transferinde flaş gelişme

15.10.2018 - 17:23 | Son Güncellenme: 15.10.2018 - 20:31

Beşiktaş'ta Brahimi transferinde flaş gelişme

Beşiktaş ile ilgili transfer konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre; siyah-beyazlılar, Başkan Fikret Orman'ın 2 yıl önce Porto'dan Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar'la birlikte transfer etmek istediği ancak alamadığı 28 yaşındaki Cezayirli futbolcu için bir kez daha düğmeye bastığı ortaya çıktı.

Brahimi'nin menajeri İstanbul'a geliyor

Yönetim, Başkan Orman'ın talimatıyla Porto ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan Brahimi'nin menajeri Luis Alonso'yu İstanbul'a davet etti.

Transfer için şartlar zorlanacak

Menajer Alonso ile Ocak ayından sonra istediği takıma imza atabilecek olan yıldız oyuncunun şartlarını masaya yatıracak olan Beşiktaş'ın bu transfer için tüm imkanları zorlayacağı bildirildi.

Ocak ayında olmazsa sezon sonunda

Kartal, Portekiz kulübü ile bonservis konusunda anlaşabilirse Orman'ın "Avrupa'da en beğendiğim isimlerden biri" diye nitelendirdiği Brahimi'ye Ocak'taki ara transfer döneminde anlaşamazsa, sezon sonunda renklerine bağlayacak.

Brahimi'nin performansı

28 yaşındaki futbolcu bu sezon Porto'da 11 maçta 3 kez rakip ağları sarstı. Brahimi daha önce Granada, Rennes gibi takımlarda da oynamıştı. (Star)

Senin için hazırladığımız haberler