Beşiktaş'ta çanlar çalıyor! 3 futbolcu topun ağzında

18.12.2022 - 11:44 | Son Güncellenme: 18.12.2022 - 11:50

Transfer haberi.... Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in gelmesinden sonra Valentin Rosier, Arthur Masuaku ve Romain Saiss gözden düştü. Futbolcuların satışına onay verilecek.

Beşiktaş'ta çanlar çalıyor! 3 futbolcu topun ağzında

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in ayrılmasından sonra Şenol Güneş'in göreve gelmesi taşları yerinden oynattı. Ismael'in savunmada değişmezleri olan sağ bek Valentin Rosier, sol bek Arthur Masuaku ve stoper Romain Saiss ile yol ayrımına gelindiği belirtiliyor. 

Güneş'in Rosier ile yıldızı barışmadı

Şenol Güneş'in yıldızının barışmadığı isimlerden biri Fransız sağ bek Valentin Rosier. Sergen Yalçın döneminde kazanılan şampiyonlukta büyük payı olan 26 yaşındaki oyuncu, 4.5 milyon Euro karşılığında Sporting Lizbon'dan transfer edildi. 

Rosier ilk 11'deki yerini kaptırdı

Beşiktaş'ın Antalya Kampında Valentin Rosier, ilk 11'deki yerini Tayfur Bingöl'e kaptırdı. Güneş, Fransız futbolcunun performansını beğenmiyor ve ocak ayında teklif gelirse satılmasına sıcak bakıyor. 

İlgini Çekebilir
Romain Saiss, Beşiktaş'ı eleştirdi... Ayrılık sinyali verdi
Habere Git

Şenol Güneş, Onur Bulut'u istiyor

Şenol Güneş, Beşiktaş'a ikinci kez teknik direktör olduktan  sonra yaptığı basın toplantısında Kayserispor'dan sağ bek Onur bulut'u kadrosunda görmek istediğini söylemişti. Yönetim, Rosier'in satılması durumunda Onur Bulut'u transfer etmeye çalışacak.

Arthur Masuaku istenmiyor

Şenol Güneş'in istemediği diğer isimse sol bek Arthur Masuaku. 29 yaşındaki futbolcu, Antalya kampında da Şenol Güneş'in gözüne giremedi.

Beşiktaş sol bek arıyor

Siyah beyazlılar, Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda ocak ayı için sol bek arayışlarını sürdürüyor. Arasında İspanyol Aaron Martin, Faslı Yahia Attiat'a kadar birçok futbolcunun ismi transfer için geçiyor. 

İlgini Çekebilir
Dünya Kupası'nda Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi geride bıraktı
Habere Git

Saiss yerine Welinton

Şenol Güneş'in Fas Milli Takımı ile sakat olarak sahaya çıkmasından dolayı kızgın olduğu Romain Saiss ile arasının iyi olmadığı biliniyor. Saiss'ı sessiz olmakla eleştiren Beşiktaş Teknik Direktörü'nün, Antalya kampında Brezilyalı stoper Welinton'un performansından çok memnun olduğu belirtiliyor.

Romain Saiss İtalya'ya gidebilir

Dünya Kupası'nda Fas formasıyla harika maçlar çıkaran Romain Saiss'ın Beşiktaş'taki istikrarsızlıktan bıktığını söylediği Fransız basınına yansıdı. Foot Mercato'nun haberine göre 2 İtalyan takımı Faslı oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Ocak ayında yaşanacak bir ayrılığın sürpriz olmayacağı vurgulanıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler