Beşiktaş'ta Cyle Larin krizi! Şok yanıt...

18.11.2021 - 10:05 | Son Güncellenme: 18.11.2021 - 10:12

Beşiktaş'ta Cyle Larin'in geleceği büyük merak konusu oldu. Siyah Beyazlı yönetim yeni sözleşme teklif ettiği Cyle Larin cephesinden şok bir cevap aldı.

Beşiktaş'ta Cyle Larin krizi! Şok yanıt...

Beşiktaş yönetimi, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Kanadalı futbolcusu Cyle Larin ile yaptığı görüşmelerden bir türlü istediği sonucu elde edemiyor. 

1 milyon 700 bin euroluk teklifi kabul etmedi

Sabah'ın haberine göre; Yıllık 1.6 milyon Euro alan Kanadalı forvete 100 bin Euro zamlı sözleşme teklifi resmi olarak iletildi. Ancak Larin cephesinin cevabı değişmedi.

2 milyon 250 bin euro istiyor

Başlangıçta 2.5 milyon Euro isteyen ve sonrasında 2 milyon 250 bin Euro'ya düşen 26 yaşındaki forvetin menajeri, öneriyi yine geri çevirdi. Pazarlıklar tıkanma noktasına geldi.

"Umarım kalırım" demişti

Cyle Larin, 2 gol attığı Galatasaray derbisinden sonra şöyle konuşmuştu: "Beşiktaş'ı, şehri, burayı seviyorum. Şu anda düşündüğüm bu sezon. Sezona odaklanmış durumdayım. Ne olacağını göreceğiz. Umarım kalırım."

79 maçta 35 gol attı

Beşiktaş formasıyla 79 maça çıkan Cyle Larin, 35 kez gol sevinci yaşadı. Kanadalı oyuncu, geçen sezon Beşiktaş'ın çift kupa almasında büyük pay sahibi olmuştu.

Kanada formasıyla şov yapıyor

2022 Dünya Kupası Kuzey Amerika Elemeleri'nde Kanada geçtiğimiz salı günü kritik maçta Meksika'yı 2-1 mağlup etti. Kritik maçta Kanada'nın golleri 45. ve 52. dakikalarda attığı gollerle takımına galibiyeti getiren isim oldu.

22 gole ulaştı rekora ortak oldu

Öte yandan Cyle Larin, milli takımdaki gol sayısını 22'ye yükseltti ve milli takımdaki en golcü futbolcu rekoruna ortak oldu. 22 gollü Kanadalı eski futbolcu Dwayne De Rosario bunu 81 maçta gerçekleştirirken aynı gol sayısına Cyle Larin 44 maçta ulaştı.

Senin için hazırladığımız haberler