Beşiktaş Emlakjet'te Egehan Arna ile yollar ayrıldı! İşte yeni takımı

18.01.2024 - 18:55 | Son Güncellenme: 18.01.2024 - 19:04

Basketbol haberleri. Basketbol Süper Ligi takımlarından Beşiktaş Emlakjet, Egehan Arna ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı. Detaylar.

Beşiktaş Emlakjet'te Egehan Arna ile yollar ayrıldı! İşte yeni takımı

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Emlakjet, Egehan Arna ile yollarını ayırdığını duyurdu. 

Egehan Arna ile yollar ayrıldı

Kulüpten yapılan açıklamada, "2023-24 sezonu başında Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımımıza katılan Egehan Arna ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Egehan Arna’ya Kulübümüze katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Bahçeşehir Koleji ile anlaştı

Öte yandan Egehan Arna, Basketbol Süper Ligi takımlarından Bahçeşehir Koleji ile anlaşmaya vardı. Bahçeşehir'den yapılan açıklamada, "Son olarak Beşiktaş Emlakjet’te forma giyen kısa forvet Egehan Arna ile anlaşma sağladık" ifadelerine yer verildi.

Bu sezonki performansı

Egehan Arna, bu sezon ligde Potanın Kartalları ile 9 maça çıkıp 1.2 asist, 0.3 top çalma, 0.5 top kaybı 4.7 sayı ve 1.7 ribaund ortalamaları ile oynadı.

Beşiktaş, Bursaspor İnfo Yatırım ile karşılaşacak

Siyah-Beyazlı takım Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 18. haftasında, 27 Ocak Cumartesi günü saat 18.00’de BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde Bursaspor İnfo Yatırım ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler