Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'na Ayrılık İçin İzin Çıktı | Transfer Haberleri

07.01.2023 - 12:34 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 12:47

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta oynayan ve formayı Mert Günok'a kaptıran Ersin Destanoğlu'nun ayrılığına izin çıktı. Detaylar.

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'na Ayrılık İçin İzin Çıktı | Transfer Haberleri

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte formasını Mert Günok'a kaptıran kaleci Ersin Destanoğlu'na izin çıktı.

Fanatik'te yer alan habere göre; deknik direktörlük görevine Şenol Güneş'in gelmesi sonrasında ilk 11'deki yerini kaybeden Ersin Destanoğlu, mutsuz görüntüsüyle dikkat çekmişti.

Ersin'e ayrılık için izin çıktı

Menajeri aracılığıyla yönetimle görüşüp devre arasında kiralık olarak ayrılmak istediğini belirten genç kaleciye onay çıktı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten flaş Halil Umut Meler sözleri
Habere Git

Kaleci transferi yapılmayacak

Ersin ayrılırsa Kartal, yerine transfer yapmayacak ve Mert Günok, Utku Yuvakuran ile Emre Bilgin'le yoluna devam edecek.

Club Brugge Ersin Destanoğlu'nu radarına aldı

Öte yandan, Voetbalnieuws'in haberine göre Belçika ekiplerinden Club Brugge, Beşiktaş'ın kalecisi Ersin Destanoğlu'nu transfer listesine aldı. Kadrosunda Beşiktaşlı eski Cyle Larin'i de bulunduran Belçika ekibi, Ersin için herekete geçti.

Sezon başında da istemişlerdi

Club Brugge, Ersin Destanoğlu ile sezon başında da ilgilenmişti. Belçika temsilcisi, yaz döneminde Beşiktaş'ın yüksek bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle transferi rafa kaldırmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın transfer stratejisi Mevlana diyarında belirlenecek!
Habere Git

Son dönemde çok eleştirilmişti

Ersin Destanoğlu bu sezon çıktığı 11 maçta 14 gol yedi. 22 yaşındaki kaleci 3 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı. Genç file bekçisi, özellikle son haftalarda kalesinde gördüğü goller nedeniyle taraftarın tepkisini çekmişti. Beşiktaş'ın kalesine gelen her isabetli şutun ağları bulmasının ardından ilk fatura Ersin Destanoğlu'na kesildi.

4 maçta kaleye gelen her top gol oldu

Alanyaspor: 3 İsabetli Şut, 3 Gol

MKE Ankaragücü: 2 İsabetli Şut, 2 Gol

Medipol Başakşehir: 1 İsabetli Şut, 1 Gol

İstanbulspor: 2 İsabetli Şut, 2 Gol

Sözleşmesi uzatılmıştı

Bilindiği üzere Beşiktaş, 22 yaşındaki genç kalecinin sözleşmesini 1 Ekim 2022 tarihinde 4 yıl daha uzattığını açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus, Okan Buruk'u şaşırtacak!
Habere Git

Açıklamada, "Kulübümüz; Futbol Akademimizden yetişen, 2019-20 sezonundan bu yana Futbol A Takımımızın kalesini koruyan ve bu süre zarfında Beşiktaşımızın kazandığı Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan genç kalecimiz Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme imzaladı" ifadelerine yer verilmişti.

Ersin, yeni sözleşme sonrası Beşiktaş’tan yıllık 13 milyon Tl ücret kazanıyor.

Futbola Bayrampaşa altyapısında başlayan ve 2013 yılında Beşiktaş altyapısına geçiş yapan 22 yaşındaki kaleci, 2018 yılında A takıma yükselmişti. Siyah-beyazlı takımla 97 maça çıkan Ersin Destanoğlu, kalesinde 116 gol gördü. Genç kaleci Kara Kartal ile 1 lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler