Beşiktaş'ta Ersin giderse kaleye takviye yok!

06.02.2022 - 09:47 | Son Güncellenme: 06.02.2022 - 11:08

Beşiktaş'ta Avrupa kulüplerinin takibinde olan kaleci Ersin Destanoğlu'nun önümüzdeki sezon yurt dışına transfer olması durumunda yoluna Mert ve Emre ile yoluna devam edecek.

Beşiktaş'ta Ersin giderse kaleye takviye yok!

Nice ve Torino istiyordu, talipleri arttı

Yaz aylarında Fransız ekibi Nice ve Serie A temsilcisi Torino'nun ilgilendiği siyah beyazlıların 21 yaşındaki file bekçisi Ersin Destanoğlu'na bu sezon da çok sayıda talip olduğu öğrenildi. 

Beşiktaşlı yöneticiler, konuyla ilgili olarak "Rıdvan gibi Ersin de revaçta. Gençlerin önünü açacağız ancak bunu yaparken de kulübün menfaatlerini düşünmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

5 milyon Euro üzeri bonservis ve sonraki satıştan pay

Fanatik'te yer alan habere göre; Siyah-beyazlılar, genç kalecinin transferine onay vermek için 5 milyon Euro'nun üzerinde bonservis bedeli ve sonraki satıştan pay şartını öne sürüyor. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, yan sahada koşanlara 37 milyon Euro verdi!
Habere Git

Ersin giderse Mert ve Emre Bilgin ile devam edilecek

Ersin'in Avrupa'ya gitmesi halinde ise kalede yoluna Mert Günok ve U19'dan A Takım'a alınan Emre Bilgin ile devam edecek. 3. kaleci yine altyapıdan olacak.

Piyasa değeri 9 milyon Euro

Bu sezon 27 maçta forma giyen Ersin, bu karşılaşmalarda kalesinde 38 gol görürken, 8 maçta ise kalesini gole kapattı. Genç kalecinin güncel piyasa değeri 9 milyon Euro.

Mert Günok'un diz çapraz bağı koptu

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Giresunspor’a 4-0 mağlup olduğu maçta sol diz çarpraz bağları kopan Mert Günok sezonu kapatmıştı.

 

Geleceğin yıldız adayı Mert Bilgin

Geleceğin yıldız adayları arasında kabul edilen 17 yaşındaki ve 1.88 boyundaki Mert Bilgin ise bu sezon UEFA Gençlik Ligi'nde 5, U19 Süper Ligi'nde 3 karşılaşmada forma giydi. Kalesinde 11 gol görürken, 3 maçı gol yemeden kapattı.   

"Altyapıdan beri Avrupa'ya gitme hayalim var"

Ersin Destanoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Avrupa'da oynamak istediğini belirtirken hakkındaki transfer iddialarıyla ilgili ise şunları söyledi: "Altyapıdan beri Avrupa'ya gitme hayalim var. Doğru zamanda bunu gerçekleştirmek istiyorum. Ben de transfer haberlerini görüyorum. Beğendim ligler var ama şimdi bir şey söylersem yanlış anlaşılabilir. Şu anda Beşiktaş'a odaklanmış durumdayım." 

Senin için hazırladığımız haberler