Beşiktaş 2 Futbolcunun Lisansını Çıkarmadı! Atiba Hutchinson TFF'ye Bildirildi

11.09.2022 - 17:59 | Son Güncellenme: 11.09.2022 - 19:41

Beşiktaş takımda düşünmediği oyuncular hakkında kararını verdi. 2 futbolcunun lisansı TFF'ye bildirilmedi. Atiba Hutchinson'ın lisansı ise listede yer aldı.

Beşiktaş 2 Futbolcunun Lisansını Çıkarmadı! Atiba Hutchinson TFF'ye Bildirildi

AJANSSPOR HABER

Yaz transfer döneminde yaptığı takviyelerle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, Teknik Direktör Valerien Ismael'in takımda düşünmediği iki futbolcu hakkında karar verdi. Oyuncuların lisansları TFF'ye bildirilmedi.

Utku ve Boyd oynayamayacak

A Spor'un haberine göre Beşiktaş, Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin ve Mert Günok'un ardından 4. kaleci konumunda bulunan Utku Yuvakuran'ın ve geçtiğimiz sezonu Çaykur Rizespor'da kiralık tamamlayan Tyler Boyd'un lisanslarını Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirmedi.

Utku Karagümrük'te de yedekti

Pendikspor, Sancaktepe ve Beylerbeyi takımlarının altyapısında yetişerek, ilk olarak 2016 yılında Beşiktaş'a adım atan Utku Yuvakuran, Siyah-Beyazlı ekipte beklenen patlamayı yapamadı. Gelecekte Beşiktaş kalesinin emanet edileceği file bekçisi olarak görülen 24 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon kiralık olarak gittiği Fatih Karagümrük'te de Viviano'nun yedeği oldu.

Hazırlık kampında göze giremedi

Haziran 2019'da Portekiz temsilcisi Vitória Guimarães SC'den transfer edilen Amerikalı Tyler Boyd da beklenen performansı veremeyen isimlerden oldu. 2020/21 sezonunun devre arasında Sivasspor'a, 2021/22 sezonunda ise Çaykur Rizespor'a kiralanan 27 yaşındaki kanat oyuncusu, hazırlık kampında Valerien Ismael'in gözüne giremedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, efsane futbolcusunun lisansını askıya alıyor!
Habere Git

Atiba'nın lisansı çıkarıldı

Ayrıca Beşiktaş'ta yeni bir gelişme daha yaşandı. Takım kaptanı Atiba Hutchinson'ın kontenjana takıldığı ve bu nedenle sözleşmesinin dondurulacağı iddia edilirken, Siyah-Beyazlı ekip 39 yaşındaki Kanadalı'nın lisansını TFF'ye bildirdi.

Senin için hazırladığımız haberler