Beşiktaş'ta Gündem Yabancı Kaleci | Transfer Haberleri

19.09.2022 - 15:29 | Son Güncellenme: 19.09.2022 - 15:34

Beşiktaş haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş yönetimi, kale mevkisinde yaşanan olumsuzlukları çözmek için transfer kararı aldı. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Gündem Yabancı Kaleci | Transfer Haberleri

Beşiktaş yönetimi, Ersin Destanoğlu ve Emre Bilgin'in performansları sonrası kaleci transferi yapma kararı aldı. İşte detaylar...

Yenilen hatalı goller dikkat çekti

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'yla ilgili verilen karar ve ardından yaşananlar gündeme oturdu. 2 hafta kesik yiyen genç eldiven, kaleyi devralmasının ardından yediği hatalı gollerle dikkat çekti. Beşiktaş yönetimi, Ersin Destanoğlu krizinde çözümü transferde buldu.

Yabancı kaleci gündeme geldi

Ersin Destanoğlu ve Emre Bilgin'in performansları sonrası Beşiktaş kaleci transferi yapma kararı aldı. Yabancı kuralına rağmen kaleyi yabancı bir isme emanet etme fikri de gündemde.

Uzun vadeli adaylar belirlenecek

Siyah-beyazlıların devre arası için tecrübeli bir kaleci takviyesi yapmayı düşünmeye başladığı ifade edildi. Mert Günok'un da yaşı ilerlediği için daha uzun vadeli adaylar belirlenecek.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de 5 kaleci Muslera'yı solladı
Habere Git

Ersin'in tepkisi

Bu arada Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu taraftarlara kırgın. Ersin Destanoğlu taraftarların kendisini anlamadığını savunurken, "Beni anlamayıp üstüme geliyorlar" dediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten Yusuf Demir gafı! Milli Takım...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler