Beşiktaş'ta Güven Yalçın, Başakşehir maçında basit gollerden dert yandı

07.03.2022 - 22:16 | Son Güncellenme: 07.03.2022 - 22:32

Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, sahasında Başakşehir’i konuk etti. Karşılaşmada takımının ilk golünü atan Güven Yalçın, maç sonu değerlendirmelerde bulundu

Beşiktaş'ta Güven Yalçın, Başakşehir maçında basit gollerden dert yandı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, sahasında Başakşehir’i konuk etti. Karşılaşmada kazanan çıkmadı ve maç 2-2’lik skorla berabere tamamlandı. 

Karşılaşma sonrası Beşiktaş takımının oyuncuları değerlendirmelerde bulundu.

Zorlu mücadelenin 41. dakikasında Beşiktaş'ın golü, günün başarılı isimlerinden Can Bozdoğan'ın pasında topla buluşan Güven Yalçın'dan geldi.

 

Güven Yalçın: "İlk 11'de oynamak için elimden geleni yapıyorum"

 

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Yalçın "Kendi performansıma iyi diyebilirim ama önemli olan takımın performansı. İlk yarıda iyi oynadık, çok şans bulduk. Çok basit goller yedik, amatörce gollerdi. Haftaya kazanmak istiyoruz. İlk 11'de oynamak için elimden geleni yapıyorum. Savaşıyorum sahasının içinde. Kim oynarsa oynasın, elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum." dedi.

9 maç sonra Beşiktaş'ta ilk 11'e dönen Serdar Saatçi ise maç sonu şöyle konuştu:

 

 

Serdar Saatçi: "Rakip kim olursa olsun benim için fark etmez"

 

"Takım için de benim için de iyi performans değil. İlk tarıya nazaran ikinci yarıda daha iyiydi. İlk yarı ufak tefek hatalarım oldu. İkinci yarı biraz daha topladığımı düşünüyorum. Takım olarak pozisyonlara giriyoruz ama sonuçlandırmamız gerekiyor. Haftaya önemli bir maçımız var. Moralli gitmek istemiştik. Rakip kim olursa olsun benim için fark etmez. Hazırım maça. Galatasaray maçında forma bulursam elimden geleni yapacağım."

 

 

Kenan Karaman: "Çok basit goller de yemememiz lazım."

Bu sezon siyah-beyazlı formayla ilk golünü kaydeden Kenan Karaman ise basit yenilen gollere dikkat çekerek "Taraftarımızın önünde kazanmak istiyorduk. İyi maç çıkardığımızı düşünüyorum ama gollerde daha dikkatli olmamız lazım, çok basit yedik. Ön tarafta da şanslarımız vardı, maçı galibiyetle de bitirebilirdik. Ama maç beraber bitti. Çok pozisyona giriyoruz, onu iyi değerlendirmemiz lazım. Çok basit goller de yemememiz lazım." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler