Beşiktaş'ta hareketli toplantı! Kritik sorular...

29.11.2019 - 15:05 | Son Güncellenme: 29.11.2019 - 15:10

Beşiktaş'ta hareketli toplantı! Kritik sorular...

Beşiktaş'ta yarın Divan Kurulu Toplantısı yapılacak. Ahmet Nur Çebi'nin başkan olarak ilk kez katılacağı toplantının hareketli geçmesi bekleniyor. Pekiyi Divan Kurulu Toplantısı'nda neler konuşulacak? Gündemde neler var? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta hareketli geçecek bir toplantı...

Çebi ve yönetiminin faaliyetlerini anlatacağı toplantıda çok önemli konuların konuşulması bekleniyor.

Divan Kurulu üyeleri de çeşitli konularda araştırmalar yapıyor

Saat 10:30'da başlayacak toplantı öncesinde Divan Kurulu'nda bazı isimler, gündem yaratacak sorular üzerinde duruyor.

Geçmişe yönelik soruşturma ve yapılandırma konusu öne çıkıyor...

Siyah-beyazlıların yarınki toplantıda öne çıkaracağı konular arasında; geçmişe yönelik araştırmada son durum, yapılandırma anlaşmasıyla ilgili detaylar dikkati çekiyor.

Şeref Nasır: "Denetleme Kurulu, denetlemeyi yaparsa hiçbir şey çıkmaz"

Radyospor'a konuşan Beşiktaş'ın Eski Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, "Sayın Ahmet Nur Çebi'nin başkan seçilmesinde, geçmişe yönelik soruşturma yapacağı sözünü vermesinin ciddi etkisi var. Birçok üye bunu merak ediyor ve araştırılma yapılmasını arzu ediyor. Verilen söz tutumalı. Sayın Nur Çebi, Denetleme Kurulu'na denetleteceğini söyledi. Eğer Denetleme Kurulu yaparsa bunu hiçbir şey çıkmaz. Fikret Orman döneminde Denetleme Kurulu aktif rol almadı" demişti.

Ali Rıza Dizdar: "Neden Demirören'i savcılığa vermediler?"

Öte yandan Ali Rıza Dizdar ise, "Ahmet Nur Çebi'den ne istedik? Gerçeği ortaya çıkarmasını. Gerçek sizi de yaksa ortaya çıkar. Geçmiş dönemde gerçeğin ortaya çıkması adına çalışmalar yapıldı. İsim de vereceğim. Mesut Urgancılar da bu işin içindeydi. Neden, Demirören'i savcılığa vermediler? Mesut Urgancılar ile birlikte Fikret Orman bir bilirkişiye gittiler. O bilirkişiden neden raporları almadılar? Ben bu gerçeğin ortaya çıkmasını istiyorum. Ayın 30'unda yapılacak Divan Kurulu'nda da bunu soracağım. Kim suç işlemişse bunun affı yoktur" açıklamasını yaptı. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler