Beşiktaş'ın Transfer Hedefi: Hakim Ziyech, Takuma Asano ve Nwakaeme

04.12.2022 - 09:32 | Son Güncellenme: 04.12.2022 - 09:54

Süper Lig ekibi Beşiktaş devre arası transfer çalışmalarını sürdürürken gündeme Hakim Ziyech, Takuma Asano ve Nwakaeme gelmeye devam ediyor. Detaylar...

Beşiktaş'ın Transfer Hedefi: Hakim Ziyech, Takuma Asano ve Nwakaeme

AJANSSPOR HABER

Şenol Güneş'in isteği doğrutulsunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme Hakim Ziyech, Takuma Asano ve Nwakaeme gelmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlılarda yönetim 3 isimden 2'sini bonservisiyle kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi. Detaylar...

Beşiktaş'ta öncelik Hakim Ziyech

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş, Hakim Ziyech'in transferi için Premier Lig devi Chelsea ile kiralık sözleşmesinde anlaşma sağladı. Siyah-Beyazlılar'ın önceliği olan  Hakim Ziyech, teklifi kabul etmesi halinde sene sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek. Ghezzal'ın sakatlanması ve N’Koudou’nun beklenen performansı göstermemesi sonrası Şenol Güneş'in en çok istediği transfer olduğu iddia edildi.

Diğer hedef: Takuma Asano

2022 Dünya Kupası'nda sürpriz yaparak son 16'a kalan Japonya'nın maçlarını takip eden Beşiktaş, gözüne Takuma Asano'yu dikti. Siyah-Beyazlılar, Bochum forması giyen 28 yaşındaki oyuncunun bonservisini almak için girişimleri sürdürürken Dünya Kupası'nın sona ermesini de bekleyecek. Katar'da olan Asano'yu şimdilik beklemeye alan Siyah-Beyazlılar, golcü oyuncu için kulübüyle görüşmeleri yapmaya devam ediyor.

Nwakaeme, Beşiktaş'ı bekliyor

Süper Lig ekibi Trabzonspor'da geçirdiği muhteşem performans sonrası sözleşmesi sona eren Nwakaeme, Bordo-Mavililerde anlaşma sağlayamadı. Türkiye'de görüşmeler yaptıktan sonra başka kulüplerle de yüksek maaş nedeniyle anlaşamayan Nwakaeme, Al Fahya’ya transfer oldu. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Avrupa'ya kötü başladı!
Habere Git

 Al Fahya kulübünde mutlu olmayan  33 yaşındaki Nijeryalı Anthony Nwakaeme, menajerler tarafından Beşiktaş'a önerildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in cevabını bekleyen kartalda öncelik Asono ile Hakim Ziyech olurken Nwakaeme, alternatif olarak bekletilmeye devam ediliyor.

Beşiktaş Yönetimi’nin listede bulunan bu 3 isimden en az 2’sini kadrosuna kazandırmak için kesenin ağzını açmaya hazır olduğu kaydedildi.

Nwakaeme, bu sezon Arabistan Ligi'nde 6 maça çıkarken 3 gol sevinci yaşadı. Nijeryalı oyuncu Suudi Arabistan ekibiyle 2 senelik kontrat imzalamıştı. Suudi ekibi yüksek maaştan dolayı oyuncunun bonservissiz olarak ayrılmasına da sıcak baktığı iddia edilmeye başlandı.

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi'den şoke eden yabancı çıkışı: TFF bize ödesin
Habere Git

Suudi Arabistan ekibinin deneyimli futbolcuya yıllık 4,5 milyon euro maaş alırken Beşiktaş'tan istediği ücrette de indirim yapmak istiyor. Trabzonspor ile yüksek maaş nedeniyle anlaşamayan 33 yaşındaki oyuncu tekrardan Avrupa'da forma giymek için önceliğinin Türkiye olduğu ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler