Beşitaş, Hakim Ziyech İle Fabio Borini’den Birini Transfer Etmek İstiyor

03.02.2023 - 09:25 | Son Güncellenme: 03.02.2023 - 09:38

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, transferde rotayı Hakim Ziyech ile Fabio Borini'ye çevirdi. Kartal, iki isimden birini transfer etmek istiyor. Detaylar...

Beşitaş, Hakim Ziyech İle Fabio Borini’den Birini Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Ara transfer döneminde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, uzun süredir gündeminde yer alan Hakim Ziyech’in yanı sıra Fabio Borini’yi de listeye aldı. Kartal, 8 Şubat'ta sona erecek olan transfer dönemi öncesinde iki isimden birini kadrosuna katmak için kollarını sıvadı. Detaylar...

İki isimden birisi gelecek

Fanatik'te yer alan habere göre, Sağ kanada transfer yapmak isteyen Beşiktaş, iki oyuncu üzerinde yoğunlaştı. Siyah-Beyazlılar, bir süredir gündemde olan Hakim Ziyech’in yanı sıra Fabio Borini’yi de istiyor. Kartal’da hedef, iki oyuncudan birini transfer etmek.

Yıldız oyuncu ilk tercih olacak

Sağ kanat bölgesine transfer yapmaya hazırlanan Beşiktaş transfer lsitesinin en başına Hakim Ziyech'i aldı. Kartal, Chelsea'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakına yıldız oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerini sürdüyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş bir transferi daha bitirdi!
Habere Git

PSG vazgeçti

Fransa devi PSG, Faslı oyuncuyu kadrosuna katmak için devre arasında transfer teklifi sundu. Oyuncuyla anlaşan PSG, transferi tamamlamak için İngiliz ekibiyle yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadı. Fransa devi transferden son anda vazgeçtiği iddia edildi.

İkinci isim Süper Lig'den

Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic transferinden sonra Süper Lig'den bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Kartal, Fatih Karagümrük forması giyen yıldız oyuncu Fabio Borini için görüşmelere başladığı ve tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Takas formülü olacak

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre, Beşiktaş, 31 yaşındaki yıldız için bir miktar paranın yanı sıra Kevin N’Koudou ya da Jackson Muleka’dan birinin, Karagümrük’e gönderilebileceği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Nabil Bentaleb, Beşiktaş ile ilgili kararını verdi!
Habere Git

Galatasaray'ın listesinde

Karagümrük formasıyla bu sezon 19 resmi maçta 13 gol, 7 asiste imza atan tecrübeli futbolcu için Galatasaray'ın da devrede olduğu iddia edildi. Cimbom, tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için İstanbul ekibine teklif sundu.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler