Beşiktaş'ta hedef yeniden Nurullah Aslan...

08.11.2020 - 12:12 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 13:10

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi çalışmaları şimdiden başladı. Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran'ın yanlarına bir kaleci daha alacak olan siyah beyazlılar, Samsunsporlu Nurullah Aslan'ı listesine ekledi. Kara Kartal'da alternatif isim: Rizesporlu Gökhan Akkan. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ta hedef yeniden Nurullah Aslan...

Ersin Destanoğlu'nun şansını iyi kullanamaması BeşiktaşNurullah Aslan ve Gökhan Akkan transferlerine itti.

Vatan'ın haberine göre Beşiktaş'ta ilk hedef kaleci transferi. Sezon basında genç Ersin'e güvenen teknik ekip, bu oyuncunun tecrübesizlikten kaynaklı yediği hatalı goller sonrasında bu bölgeye takviye yapılmasını istiyor. 

Yılport Samsunspor'un kalesini koruyan Nurullah, bu bölgedeki adaylardan birisi. Kartal'ın hedefindeki bir diğer isim de Rizespor forması giyen 25 yaşındaki Gökhan Akkan için de devre arası öncesinde nabız yoklanacak.

"Nurullah Aslan neden bir gün Liverpool'un kalesini korumasın?"

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Nurullah Aslan'ın için yaz transfer döneminde Beşiktaş'tan teklif aldıklarını doğrulamıştı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yüksel Yıldırım, "Nurullah Aslan için hem Beşiktaş'tan hem de Fenerbahçe'den resmi transfer teklifi aldık. Nurullah'ı satmayacağız demiyoruz. Nurullah'ı şu an için satmayacağız. Nurullah'ın TFF 1. Lig tecrübesi eksik. Bana göre en az 2 yıl Süper Lig oynaması da gerek. Nurullah şımarmayacak, Nurullah 7/24 çalışacak. Ben de onu dünya yıldızı yapacağım. Nurullah neden bir gün Liverpool'un kalesini korumasın?

Nurullah'ı Türkiye'de vereceğim kulüpler bonservis ödemesini yapabilecek mi? Ne yazık ki yapamayacak. Nurullah'ı 3-5 milyon Euro'ya Beşiktaş'a satacağıma, 50-60-80 milyon Euro'lara Liverpool gibi takımlara satmak isterim. Neden olmasın? Fenerbahçe oynatmadığı Eljif Elmas'ı Napoli'ye 17 milyon Euro'ya sattı. Biz oynattığımız oyuncuyu satacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezon Karadeniz ekibinde 8 maçta forma giyen 23 yaşındaki file bekçisi kalesinde 8 gol gördü ve 4 maçta da kalesini gole kapattı.

1997 doğumlu 2.02 boyundaki Nurullah Aslan, aslen Termeli olan Samsunspor'un eski kalecisi ve 68 Aksarayspor'da kaleci antrenörlüğü yaparken 2014 yılında vefat eden Abdullah Aslan'ın oğlu.

 

Senin için hazırladığımız haberler