Beşiktaş'ta iki yıldıza olumsuz rapor! Ayrılık yakın...

12.01.2024 - 09:06 | Son Güncellenme: 12.01.2024 - 09:11

Beşiktaş Yönetimi, Vincent Aboubakar ve Valentin Rosier için teknik direktör Fernando Santos’a olumsuz rapor verdi. Kadro dışı olan iki futbolcuyla ilgili son kararı Portekizli hoca verecek.

Beşiktaş'ta iki yıldıza olumsuz rapor! Ayrılık yakın...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın kadro dışı bırakılan yıldızlarından Vincent Aboubakar ve Valentin Rosier hakkında flaş bir gelişme yaşandı. 

Onana kiralandı, Bailly ile yollar ayrıldı

Kadro dışı bırakılan oyunculardan Jean Onana’yı satış opsiyonuyla birlikte Marsilya’ya kiralayıp, Eric Bailly’nin sözleşmesini fesheden Kartal’da gözler Vincent Aboubakar ve Valentin Rosier’e çevrildi.

Yönetimden Aboubakar ve Rosier için olumsuz rapor

Rachid Ghezzal’ı sürpriz biçimde affeden siyah-beyazlılar, Afrika Uluslar Kupası’nda bulunan Aboubakar’ın yanı sıra Rosier’e ise sıcak bakmıyor. Milliyet'te yer alan habere göre; yönetimin, Aboubakar ve Rosier için Teknik Direktör Fernando Santos’a olumsuz rapor verdiği belirlendi. 

Elden çıkarılması uygun bulundu

Futboldan sorumlu idarecilerin, disiplinsiz davranışları ve yetersiz performansları nedeniyle Fenerbahçe yenilgisinden sonra kadro dışı bırakılan iki oyuncunun da ara transfer döneminde elden çıkarılmasını uygun buldukları öğrenildi.

Son kararı Fernando Santos verecek

Aboubakar ve Rosier’le ilgili son kararı teknik patron Santos verecek. Portekizli hoca, yönetimin kararına uyarsa iki futbolcu da bonservisleriyle birlikte veya kiralık olarak gönderilecek. 

Semih ve Jonas ayrılık ihtimalini güçlendirdi

Bu arada Norveçli sağ bek Jonas Svensson’un transfer edilmesi ve son 3 maçta 4 gol atan Semih Kılıçsoy’un ilk 11 oyuncusu haline gelmesi nedeniyle Rosier ve Aboubakar’ın ayrılma ihtimalleri daha da güçlendi. Fernando Santos’un Svensson ve Semih’le yola devam etme kararı alarak Aboubakar ve Rosier’i gözden çıkarabileceği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler