Beşiktaş, Nicolas Pepe'yi Transfer Etmek İstiyor

14.08.2023 - 16:19 | Son Güncellenme: 14.08.2023 - 16:25

Son Dakika Beşiktaş Transfer haberleri… Arsenal ile olan sözleşmesini feshetmeye yakın olan Nicolas Pepe için Beşiktaş tekrar devrede. İşte detayları…

Beşiktaş, Nicolas Pepe'yi Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş’ın bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak istediği Nicolas Pepe, Arsenal ile olan görüşmelerinde nihai sonuca yaklaşmak üzere. İngiltere’de istenmeyen adam ilan edilen Pepe, kendine yeni bir kulüp arıyor…

Arsenal kurtulmak istiyor

Arsenal’in Lille’den 80 milyon ödeyerek aldığı Fildişili futbolcu, İngiltere’de bir türlü istenileni veremedi. Son zamanlarda depresyona girdiği bile yabancı basında iddia edilen Pepe’nin Arsenal ile olan sözleşmesini feshetmesi bekleniyor. Çok büyük bir beklentiyle Arsenal’a gelen Pepe, kısa zamanda yapamadıklarıyla ve takımı sırtlayamamasıyla taraftar tarafından istenmeyen adama dönüştü.

“Arsenal iyi bir teklif gelmeyeceğini biliyor”

İngiltere gazeteci Paul Brown Pepe için; “Bir kulübün bu kadar çok para ödediği bir oyuncunun sözleşmesini feshetmeyi düşünmesi tam bir çılgınlık gibi görünüyor. Ancak bunun mümkün olduğunu düşünüyorum. Sanırım artık yeni bir çağdayız. Arsenal, kendisi için kabul edilebilir bir ücret almayacağını biliyor. Kurtulmanın tek yolu buysa, elindeki kontratı sürdürmeye değer mi?” açıklamalarında bulundu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, dünya yıldızını resmen açıkladı!
Habere Git

Bir yıllık sözleşmesi kaldı

Paul Brown, Arsenal ile son bir yıllık sözleşmesi kalan Pepe’nin başka bir takıma kiralık gitmesinin de anlamı olmadığını belirtti. Bu şartlarda en makul olanın ise oyuncunun kulübüyle sözleşmesinin feshedip başka bir takımla anlaşması olduğu belirtildi.

Beşiktaş Pepe’yi neden istiyor

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, ısrarla yaratıcı oyuncu eksikliğinden dem vururken acil transfer istediğini yönetime belirtmişti. Ghezzal’ın belirsiz geri dönüşü, siyah beyazlıları yaratıcı oyuncu krizine sokmuştu. Hem kanatta hem da ortada oynayabilecek oyuncuları yönelen Beşiktaş, gözünü kulübüyle sözleşmesini feshetme aşamasında olan Pepe’ye dikti. Beşiktaş, hem gole hem de asiste katkı verebilen futbolcu için bekleyişe geçti.

Feshetme aşamasında

Sky Sports’ta çıkan habere göre Beşiktaş, Pepe için Arsenal ile bir görüşme gerçekleştirdi. Arsenal, oyuncunun sözleşmesini feshetmek için opsiyonları değerlendirdiği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta hedef 3 puan! İşte Güneş'in 11'i
Habere Git

Pepe’nin performansı

Nicolas Pepe kariyerinde toplam 300 maça çıktı. 86 gole imza atan Fildişili oyuncu, 44 de asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler