Beşiktaş'ta Jeremain Lens'in yeni adresi belli oldu

13.03.2022 - 09:32 | Son Güncellenme: 13.03.2022 - 09:40

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hollandalı futbolcu Jeremain Lens'in yeni rotası belli oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Jeremain Lens'in yeni adresi belli oldu

Beşiktaş'ta, N'Sakala, Adel Ljajic ve Douglas ile birlikte kadro dışı bırakılan isimlerden biri olan ve takımdan ayrı antrenmanlar yapan Jeremain Lens'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Hollandalı futbolcunun yeni rotası belli oldu.

Kariyerine Hollanda'da devam edecek

Fanatik'in haberine göre; Deneyimli oyuncunun, Süper Lig’den gelen teklifler olmasına rağmen kariyerine ülkesi Hollanda’da devam etme kararı aldığı kaydedildi. 

Beşiktaş'ta yıllık 2,5 milyon Euro kazandı

Beşiktaş ’tan sezonluk 2.5 milyon Euro kazanan Lens, disiplinsiz davranışları ve etkisiz performansı sonrasında kadro dışı bırakılmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Josef sevinci!
Habere Git

Önce kiralık, sonra bonservisi alındı

Ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen 34 yaşındaki futbolcuyu 2017-2018 sezonunda Sunderland'den kiralık olarak kadrosuna katan Beşiktaş, bir sezon sonra ise Lens'in 4 milyon 90 bin Euroluk satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisini aldı. 

102 maçta 12 gol, 20 asist

Yarım sezon Karagümrük'te kiralık olarak da forma giyen Jeremain Lens, siyah beyazlı formayla 102 maça çıkarken 12 gol atıp, 20 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler