Beşiktaş'ta Joe Hart sesleri! Transferde son durum...

29.04.2020 - 14:09 | Son Güncellenme: 29.04.2020 - 14:17

Gelecek sezon için yeni bir kaleci arayışında olan Beşiktaş ile ilgili İngiliz basınından bir transfer haberi geldi. Joe Hart, Beşiktaş'ın gündeminde. Siyah-beyazlılarda Hart transferinde son ayrıntılar...

Beşiktaş'ta Joe Hart sesleri! Transferde son durum...

Beşiktaş'ta Loris Karius ile yollar ayrılacak. Siyah-beyazlılar, Alman eldivenin yerine bir kaleci arayışına başladı. İngiliz basını, Beşiktaş ile ilgili transfer iddiası ortaya attı. Joe Hart, Beşiktaş'a mı transfer olacak? Transferde son durum ne? Detaylar haberimizde...

İngiliz basını: "Hart için Türkiye iyi bir alternatif'

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

İngiliz The Sun gazetesi, "Joe Hart ile Beşiktaş arasında gittikçe yakınlaşan bir flört dönemi yaşanıyor. Hart için Türkiye iyi bir alternatif olabilir" ifadesine yer verdi.

Hart'ın sözleşmesi ne zaman bitecek?

Yakın zamanda birçok kalecinin adı Beşiktaş ile anılmıştı. Gündeme gelen 33 yaşındaki kalecinin Burnley ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 

Gençlerbirliği'ne neden transfer olmadı?

Hatırlanacağı gibi Joe Hart'ın, devre arası transfer döneminde Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ne transferi söz konusu olmuş ama transfer gerçekleşmemişti.

Hart'ın maliyeti fazla geldi

Tecrübeli eldiven ocak ayında Gençlerbirliği ile bir görüşme yaptı. Fakat; başkent ekibi, Joe Hart'ın maliyeti ve faydasını düşünerek bu transfer defterini kapattı. Kristoffer Nordfeldt ise Gençlerbirliği'ne yeni katılan kaleci olmuştu. Beşiktaş'a transferi durumunda ise bonservis maliyeti olmayacak.

Joe Hart bu sezon kaç maçta oynadı?

Joe Hart bu sezon Burnley'de 3 maçta 270 dakika süre aldı. 1.96 boyundaki eldiven, önceki sezon ise 21 maçta oynamıştı. Hart'ın kariyerinde Manchester City, West Ham United, Torino, Birmingham, Blackpool gibi takımlar bulunuyor.

Şili'den önerilen kaleciler var

Beşiktaş, Şilili kaleci Claudio Bravo ile ilgilenmediklerini açıklamıştı.Siyah-beyazlılar, kulübün mali durumunu da düşünerek nokta atışı yapmak istiyor. Alternatif kaleciler üzerinde duruluyor. Şili'den önerilen başka kaleciler olduğu öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler