Beşiktaş, Josef de Souza'nın Sözleşmesinin Feshedildiğini TFF'ye Bildirdi

17.02.2023 - 12:35 | Son Güncellenme: 17.02.2023 - 14:47

Son dakika haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Brezilyalı oyuncu Josef de Souza'nın sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi. Detaylar.

Beşiktaş, Josef de Souza'nın Sözleşmesinin Feshedildiğini TFF'ye Bildirdi

AJANSSPOR-HABER

Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan ile anlaşmaya varan Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, Beşiktaş'tan resmen ayrıldı.

Beşiktaş, Josef de Souza'yı TFF'ye bildirdi

Siyah-beyazlı kulüp, Josef de Souza'nın sözleşmesinin feshedildiğini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmen bildirdi.

Alacaklarını bıraktı

Çin kulübüyle 2 yıllığına anlaşmaya varan 34 yaşındaki orta saha oyuncusunun geçmiş ve gelecek alacaklarını da bıraktığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Angel Di Maria'dan Galatasaray kararı!
Habere Git

Yaklaşık 1.1 milyon Euro'dan vazgeçti

Josef de Souza'nın Beşiktaş ile olan kontratı bu sezon sonunda bitecekti. Haziran 2023'te sona erecek olan sözleşmesini fesheden Brezilalı futbolcunun vazgeçtiği para yaklaşık olarak ise 1.1 milyon Euro.

Josef de Souza'nın bu sezonki performansı

Bu sezon Beşiktaş forması ile 10 resmi karşılaşmada görev alan Josef de Souza, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 

34 yaşındaki futbolcu, 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. Tecrübeli orta saha 3 mücadelede sarı kart görürken, 1 maçta ise kırmızı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye yıldız golcü!
Habere Git

Josef de Souza, sosyal medyadan canlı yayın yapacağını açıkladı

Beşiktaş ile sözleşmesini feshederek Çin’e transfer olan deneyimli futbolcu Josef de Souza, bu akşam saat 20.00’de sosyal medya hesabından canlı yayın yapacağını açıkladı. Brezilyalı futbolcu paylaşımında, depremzede vatandaşlara gerçekleştirdiği ziyaret, evlat edinme konusu, Beşiktaş - Ankaragücü maçı, Türkiye kariyeri, Beşiktaş, Fenerbahçe, Çin ve gelecek planları ile ilgili son kez açıklama yapacağını belirtti.

Beşiktaş, Josef de Souza'ya veda etti

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüze vermiş olduğun emekler için teşekkürler Josef de Souza. Yolun açık olsun" ifadelerine yer verildi. 

Senin için hazırladığımız haberler