Beşiktaş'ta karar çıktı! Domagoj Vida...

15.04.2020 - 08:29 | Son Güncellenme: 15.04.2020 - 08:32

Beşiktaş forması giyen Domagoj Vida'nın takımdan ayrılacağı yeniden gündemde. Hırvat stoperi satmayı düşünen yönetim, koronavirüs salgını sebebiyle eriyen gelirlerin olduğu dönemde maliyeti yüksek futbolcularla ilgili planını harekete geçirdi. Beşiktaş'ta Vida gelişmesi...

Beşiktaş'ta karar çıktı! Domagoj Vida...

Koronavirüs salgınının ağır darbe vurduğu ekonomisini toparlamak için gecesini gündüzüne katarak çözüm yolları arayan Beşiktaş Yönetimi, Domagoj Vida ile ilgili kararını verdi.Vida, Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Transfer için hangi kulüplerin teklifi var? Son gelişmeler ve detaylar haberimizde.

Beşiktaş, Vida'yı satmayı düşünüyor

Beşiktaş yönetimi, 3 milyon Euro ile kadronun en fazla kazanan ismi olan Hırvat stoperi 6-7 milyon euroya satarak hem ciddi bir kaynak girişi sağlamak hem de takımın maliyetini biraz daha aşağıya çekmek istiyor.

Vida'da 8-10 milyon Euro kaynak

Bu nedenle Vida’dan maaş indirimi istemek yerine başarılı oyuncuya gelecek teklifleri değerlendirmeyi daha doğru bulan yönetim, bu operasyonla toplam 8-10 milyon euro civarında bir kaynak sağlamış olacak.

Beşiktaş'ta denge oluşacak

Skorer'in haberine göre; 6-7 milyon euro civarında cazip bir teklif gelmesi halinde geçmiş alacakları nedeniyle bonservis konusunda Domagoj Vida’ya yardımcı olmayı planlayan siyah-beyazlılar, deneyimli futbolcunun satılmasıyla takım içi maaş dengelerini de bir düzene oturtmuş olacak.

Çıta düşük tutulmak isteniyor

Yüksek ücretler nedeniyle hem iç hem de dış transferde çıtayı düşük tutmakta zorlanan yönetim, Vida’yı satarak bu sorunu da çözmeyi hedefliyor.

Yakın zamanda Vida ile görüşme

Siyah-beyazlı yöneticiler, Avrupa’dan ciddi talipleri olduğu ileri sürülen Vida ile en kısa zamanda masaya oturacak. Yönetim satış konusunda bir sonuca varılamaması halinde Hırvat stoperden yıllık ücretinde yüzde 50 indirim yapmasını isteyecek.

Vida kalmak için formülleri düşünüyor

Vida’nın indirime sıcak bakmadığı ancak belli formüller üzerinden yönetimle el sıkışmayı düşündüğü ileri sürüldü.

Senin için hazırladığımız haberler