Beşiktaş'ta Karius gelişmesi! Transfer...

12.11.2019 - 14:15 | Son Güncellenme: 12.11.2019 - 11:17

Beşiktaş'ta Karius gelişmesi! Transfer...

Şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş’ta son dönemlerde performansında bir artış gözlenen Loris Karius’un takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Karius Beşiktaş’ta kalacak mı? Transferde son durum şu şekilde:

Karius kurtarıcı oldu

Beşiktaş son 3 maçta 9 puan toplarken Karius performansıyla takımının kurtarıcısı oldu. Ligde oynanan son 5 karşılaşmada yalnızca Antalya deplasmanında kalesinde gol gören Alman kaleci yaptığı kritik kurtarışlarla Siyah-Beyazlı ekibin topladığı puanlarda önemli rol oynadı.

Beşiktaş yönetimi kalmasına sıcak bakıyor

Denizlispor önünde Rodallega'nın kullandığı serbest atışta kurtarışıyla galibiyette büyük rol oynayan Karius'un Beşiktaş'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Karius için Liverpool ile görüşülecek

Takvim’de yer alan habere göre; Siyah-Beyazlı yönetimin Karius'un performansı nedeniyle Alman kalecinin bonservisini almak için Liverpool'la görüşeceği öğrenildi.

Taraftarlarla barıştı

Bu arada Alman eldivenin taraftarlarla olan barışması da dikkatleri üstüne çekiyor. Siyah-beyazlı taraftarlar, Karius’un Beşiktaş’a ısındığını ve takıma ciddi katkı sağladığı yönünde paylaşımlar yapıyor.

Karius bu sezon kaç maçta oynadı?

Loris Karius, bu sezon Beşiktaş’ta 10’u lig 4’ü Avrupa Ligi olmak üzere toplam 14 maçta 1260 dakika süre aldı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler