Rosier ve Oğuzhan kameramanlığa merak sardı!

23.03.2021 - 16:00 | Son Güncellenme: 23.03.2021 - 16:02

Beşiktaş haberleri.. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynayacağı maça odaklandı. Siyah-beyazlı takımda Oğuzhan Özyakup ve Valentin Rosier, kameramanlığa merak sardı. İşte detaylar...

Rosier ve Oğuzhan kameramanlığa merak sardı!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında 4 Nisan Pazar günü Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Antrenman salonda yapıldı. Çalışmada Oğuzhan ve Rosier, renkli görüntüler oluşturdu.

Beşiktaş denge ve kuvvet çalıştı

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki idmanda oyuncular denge ve kuvvet çalışması üzerinde durdu.  Teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki idman açma germe çalışması ile tamamlandı.

Oğuzhan ve Rosier kameraya merak sardı

Beşiktaş’ta en muzip futbolculardan biri olan Valentin Rosier, dün yapılan antrenmanda fotoğrafları çeken isimdi. Rosier bu kez kameraya merak sardı. Fransız sağ bek kamera ile çekim yaptı. Ayrıca Oğuzhan Özyakup da takım arkadaşı gibi kameraya merak saldı. 

İki takımın ligdeki durumu

Beşiktaş, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek. Siyah-beyazlılar, 29 maçta topladığı 64 puanla zirvede yer alıyor. Kasımpaşa ise 31 puanla 15. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler